4X4 Goodyear Experience powered by Tiriac Auto - campanie pentru iubitorii de calatorii si aventuri off-road

Goodyear Dunlop Tires România, împreună cu partenerul său principal tiriac Auto, a dat startul unui inedit concurs destinat utilizatorilor de masini SUV si 4x4 si iubitori de călătorii si aventuri în off-road. Integrat într-o experientă de brand ce va trece prin filtrul unor blogări entuziasti de expeditii în natură si a unor fotografi maestri ai peisajului, concursul are menirea de a strânge laolaltă experientele personale ale conducătorilor auto amatori de off-road pe o platformă web dezvoltată pe site-ul Goodyear România si de a premia acele experiente în care spiritul excelentei si aventurii Goodyear se regăseste cel mai bine.

Expeditia poartă semnătura unui pasionat de offroad si de escapade în natură: Doru Panaitescu. Iată ce declară acesta: „toate cele sase etape ale proiectului se vor desfăsura în zone extrem de pitoresti, desi pentru multi sunt doar drumuri unde este cel mai probabil să te împotmolesti mergând si pe "judetene", nu doar în offroad. Evident, noi nu vom face asta, ci ne propunem să arătăm tuturor celor care au masină cu tractiune 4x4 că au ce vedea în România, dacă lasă putin confortul asfaltului deoparte”.

Îmbarcati la bordul a trei Forduri KUGA si un Ford Ranger, echipate cu anvelopele Goodyear EfficientGrip SUV special proiectate pentru a face fată călătoriilor atât on-the-road cât si off-the-road, 16 blogări au dat startul aventurii Goodyear, pornind într-o primă expeditie spre Sărata Monteoru, unde Ivo Bobal, Mircea Panaitescu, Răzvan Baciu si Eros Nicolau îl vor însoti pe Doru Panaitescu pe drumuri mai putin umblate.

Expeditia va prilejui celor 16 blogări, printre altele, ocazia de a intra în contact cu sălbăticia naturii, cu povesti si istorii locale, cu zone geografice cu structuri speciale, s.a. Mărturiile lor vor sta alături de experientele relatate de utilizatorii ce îsi vor înscrie în concurs experientele surprinse în imagini si fotografii diverse, într-un jurnal de viată si expeditie deschis pe microsite-ul campaniei: http://promotii.goodyear.eu/ro_ro/4x4-experience/

Expeditia „4x4 Goodyear Experience powered by tiriac Auto” a început în acest sfârsit de săptămână si timp de 6 week-end-uri, programează 6 expeditii în off-road, în regiuni precum: Sărata Monteoru, Dobrogea, Fundata, Saschiz,Cheile Butii si Orsova. La finalul primelor 4 expeditii vor fi desemnati 6 câstigători, acestia urmând să beneficieze de o expeientă autentică în off-road, pornind cu caravana Goodyear în Mehedinti.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 69.000 de angajati si îsi fabrică produsele în 52 de unităti de productie din 22 de tări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio si Colmar-Berg, Luxemburg dezvoltă produse si servicii de ultimă generatie care stabilesc standardul pentru tehnologie si performantă în această industrie.