Aplicatia mobila MyING, lansata de ING Asigurari de Viata si ING Pensii

Începând din luna martie 2014, clientii ING care detin un smartphone pot descărca si utiliza aplicatia mobilă MyING - prima de acest fel disponibilă pe piata de asigurări de viată si pensii private din România. Aplicatia mobilă MyING poate fi descărcată gratuit din App Store si Google Play.

ING lansează aplicatia mobilă MyING prin care clientii care detin un smartphone cu sistem de operare iOS sau  Android au acces la informatii privind contractele lor de asigurări de viată, pensii private obligatorii si pensii facultative, precum si posibilitatea de a realiza plata primelor de asigurare. Aplicatia mobilă MyING este o premieră pe piata de profil din România si poate fi descărcată si utilizată gratuit de către clientii ING.

“Pentru industria de asigurări si pensii private, asimilarea celor mai noi tehnologii si integrarea canalelor moderne de interactiune cu clientii reprezintă un factor de succes si diferentiere tot mai important, specific erei digitale în care trăim. La ING, ne dorim să rămânem în prima linie a inovatiei în beneficiul clientilor nostri si, pornind de aici, am dezvoltat si lansat aplicatia mobilă MyING pentru a le oferi acestora accesibilitate sporită si control, de oriunde si în orice moment, asupra portofoliilor pe care le detin la ING” a declarat Carmen Soare, Director de Marketing ING Asigurări de Viată.

Continutul este intuitiv, structurat în functie de nevoile clientilor, iar accentul este pus pe utilitatea practică si usurinta în utilizare. Astfel, clientii ING au acces rapid la cele mai importante detalii privind contractele lor de asigurare de viată, pensii private obligatorii sau pensii facultative. Totodată, acestia au posibilitatea de a-si actualiza datele personale, pot face plăti ale primelor de asigurare în conditii de securitate sporită, pot consulta istoricul plătilor efectuate pentru contractele de asigurări de viată sau pot vizualiza istoricul contributiilor realizate pentru fondurile de pensii facultative sau obligatorii. În plus, aplicatia permite contactarea directă a consultantului financiar.

MyING este primul portal complet integrat ce oferă clientilor informatii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative si asigurări de viată de la ING si, totodată, posibilitatea de a realiza tranzactii online.

Peste 100.000 de clienti ai ING Asigurări de Viată si ING Pensii folosesc deja platforma online MyING pentru a accesa informatii despre contractele lor sau pentru a realiza tranzactii online.

 

Astfel, de la lansarea functionalitătii de tranzactionare online a portofoliilor de investitii (februarie 2013) si a celei de plăti online pentru contractele de asigurări de viată cu prime recurente (iunie 2013) circa 20% si respectiv 6% din totalul acestor tipuri de operatiuni au fost realizate online.