6 canale TV in limba maghiara la Orange TV

Vorbitorii de limbă maghiară pot urmări sase canale unguresti la Orange TV: RTL Klub HD, RTL II, Film+, Cool, Muzsika si Fishing & Hunting.

Cele sase canale sunt incluse în optiunea suplimentară Hungarian HD. Pretul optiunii va fi de 1,5 EUR/lună si este disponibilă tuturor clientilor Orange TV. În plus, acestia vor beneficia de 6 luni gratuite, dacă vor alege activarea optiunii pentru o perioadă de 24 de luni.

Canalele acoperă o plajă largă de domenii de interes: stiri, filme, muzică, sport si hobby-uri precum pescuitul si vânătoarea.

„Dezvoltarea serviciului Orange TV este una dintre prioritătile acestui an. Am investit mult pentru a oferi un serviciu de calitate, care să ofere o experientă de vizionare mult îmbunătătită. Ne dorim ca fiecare utilizator să găsească la Orange TV canalele, filmele si emisiunile care-l interesează, de aceea vom fi în continuare atenti la vocea clientilor si vom îmbogăti periodic serviciul, pentru a le aduce continutul pe care-l caută.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Clientii Orange TV sunt primii care pot urmări canalul RTL Klub transmis în format HD. Este unul dintre cele mai urmărite posturi unguresti, care transmite stiri, emisiuni de sport, reality show si divertisment, seriale si filme de actiune.

RTL II este un canal axat pe divertisment si filme. Include seriale noi pentru toate vârstele si filme în premieră, precum si productii proprii zilnice si săptămânale, în proportie de 20%.

Film+ este un canal dedicat filmelor de actiune, care transmite productii hollywoodiene renumite, dar si productii proprii.

Canalul Cool se adresează în principal unui segment mai tânăr de vârstă si include seriale, filme si emisiuni de divertisment.

Muzsika TV se adresează iubitorilor de muzică retro, etno, pop, operă clasică si operetă. Transmite programe muzicale sustinute de cântăreti maghiari si străini, videoclipuri si emisiuni de divertisment.

Canalul Fishing & Hunting include foarte mult continut local, emisiuni productie proprie si documentare despre vânătoare, cu accent pe natură si pescuit pe conceptul „catch and release”.