Promotie de Paste de la Cosmote - mai multe beneficii si reduceri

COSMOTE România a lansat o nouă ofertă promotională pentru portofoliul de abonamente COSMOTE Free, cu mai multe minute nationale/internationale în Zona 1 si trafic de date inclus, alături de preturi speciale si reduceri pentru extraoptiunea Connect Mobile Free.

Clientii care aleg abonamentul COSMOTE Free L împreună cu un telefon subventionat au toate beneficiile incluse în planul tarifar, nelimitat minute nationale/internationale în Zona 1, SMS-uri nationale, minute si SMS-uri în retea, trafic de date nelimitat (viteza scade după depăsirea traficului recomandat), pentru numai 15 Euro/lună (TVA inclus).

Abonatii care deja detin un telefon mobil si nu doresc unul nou vor beneficia de un pret special de 12,4 Euro/lună (TVA inclus) pentru primele 7 sau 14 luni, în functie de durata contractuală aleasă, de 12 sau, respectiv, 24 de luni. După această perioadă, taxa lunară va fi de 15 Euro/lună (TVA inclus).

COSMOTE Free L include, de asemenea, 1 GB bonus pentru traficul de date recomandat, ajungând astfel la 2 GB pe lună pe durata contractuală initială, în timp ce pretul lunar de 15 Euro (TVA inclus) rămâne valabil si după această perioadă. Pentru a oferi utilizatorului o experientă îmbunătătită, COSMOTE Free L include, de asemenea, trafic de date nelimitat în WhatsApp, dar si aplicatiile mobile RadarMe si Dolce Mobile TV.

Totodată, clientii noi si cei existenti, care îsi activează sau reînnoiesc contractul alegând unul dintre abonamentele COSMOTE Free S sau COSMOTE Free M, vor beneficia de dublarea minutelor nationale si internationale în Zona 1 si a traficului de date inclus, alături de o reducere de 50% pentru extraoptiunea Connect Mobile Free. Noua ofertă promotională este disponibilă doar pentru activări si reînnoiri contractuale pe planurile tarifare mentionate, împreună cu extraoptiunea Connect Mobile Free cu perioadă contractuală de 24 de luni.

COSMOTE România avea aproximativ 6,1 milioane de clienti la 31 decembrie 2013. Lansată în 2005, COSMOTE România a înregistrat cea mai rapidă dezvoltare a retelei din Europa, conform raportului Citigroup din iunie 2007. În mai putin de cinci ani, COSMOTE România si-a depăsit competitorii în ceea ce priveste reteaua de acoperire natională.

În prezent, COSMOTE România oferă acoperire pentru 99% din populatie si 90% din teritoriu. COSMOTE România este divizia locală a COSMOTE Group, operatorul cu cea mai extinsă prezentă în sud-estul Europei, care are o bază de 15,6 milioane de clienti în Grecia, Albania si România.