Cel mai nou model HTC One (M8), disponibil in portofoliul Cosmote

Cosmote România introduce HTC One (M8) în portfoliu, cel mai nou smartphone vârf de gamă lansat de HTC, compatibil cu tehnologia 4G. Rescriind tiparele în materie de design si calitate, noul HTC One (M8) este prevăzut cu o carcasă de metal unibody si cu un Smart Sensor Hub care anticipează nevoile utilizatorului si introduce functia Motion Launch pentru a facilita sarcinile de zi cu zi. Tehnologia Duo Camera oferă fotografii creative, cu aspect profesional si efecte uimitoare, iar HTC BoomSound stabileste noi standarde ale calitătii audio pe smartphone.

Carcasa unibody din metal, atrăgătoare, durabilă si de înaltă calitate a  HTC One (M8) se completează cu un display de 5 inci, Full HD (1080p) si vine cu cea mai nouă intefată HTC Sense 6, redesenată complet pentru un aspect vizual mai atrăgător, mai lizibil, cu teme cromatice mai intens personalizabile si livrând o experientă de utilizator intuitivă. Noua interfată vine cu functii precum Motion Launch, care permite detectarea imediată a pozitiei si miscării, datorită senzorilor integrati care permit utilizatorului să interactioneze cu telefonul fără să aprindă ecranul.

Un simplu gest de glisare activează dispozitivul, iar functia Auto Answer permite preluarea unui apel prin apropierea telefonului de ureche, fără a atinge ecranul. HTC BlinkFeed este mai usor de parcurs, cu o actiune continuă de scroll pentru o experientă de navigare fluidă, cadrane adaptabile si o nouă grafică ce prezintă articolele într-un mod mai aerisit si mai comod de citit.

Noul HTC One (M8) aduce o dimensiune total diferită imaginii pe mobil prin includerea în premieră a unei Duo Camera care împreună cu tehnologia HTC UltraPixel, cu un blitz Dual Flash si cu functia înregistrare video Full HD (1080p), realizează imagini incredibile în toate conditiile de lumină si de o înaltă calitate video. Camera frontală wide-angle de 5 MP captează cu usurintă fotografii selfie exceptionale iar camera Duo se evidentiază printr-un senzor de adâncime pe lângă modulul HTC UltraPixel, captând informatii detaliate în profunzime ale unei scene si permitând o gamă largă de efecte surprinzătoare si creative. Tehnologia HTC BoomSound asigură un sunet puternic, de o claritate exceptională, cu tonalităti diferite, de la cele mai înalte, la cele bass. Cu două difuzoare frontale dotate cu amplificatoare noi, camere reproiectate ale difuzoarelor si cu profile audio personalizabile, HTC One (M8) aduce un sunet cu 25% mai puternic decât HTC One (M7), fără a compromite calitatea audio.

Terminalul functionează cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat si are un procesor Qualcomm Snapdragon 801quad-core de 2,3 GHz. HTC One (M8) are o memorie RAM de 2 GB si o capacitate internă de stocare de 16 GB. Dispozitivul permite si utilizarea unui card microSD de până la 128 GB si este prevăzut cu o baterie Li-Polymer optimizată cu o capacitate de 2600mAh. Acest lucru va permite bateriei să dureze cu 40% mai mult decât la HTC One M7. Încărcată complet, aceasta va oferi putere de functionare pentru 14 zile în modul de economisire extremă a bateriei, timp în care utilizatorul poate prelua apeluri, SMS-uri si e-mail-uri - perfect pentru călătorii.

Noul HTC One (M8) este disponibil la pretul de 999 lei împreună cu abonamentul COSMOTE Free XL pe 24 de luni, care pentru doar 45 euro pe lună (TVA inclus), oferă nelimitat comunicare natională, internatională în Zona 1 si în retea, SMS-uri nationale si în retea, precum si trafic de date (viteza scade după depăsirea traficului de date recomandat de 4GB).  Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil si fără contract la pretul de 2.999 lei.