Livrare gratuita si verificare colet - noutati pe tocmai.ro

Site-ul de anunturi gratuite tocmai.ro a lansat primul serviciu de livrare gratuită din tară, prin intermediul căruia vânzătorii pot expedia cu cost zero produsele lor către cumpărători. În plus, serviciul este benefic si pentru cumpărători, care au acum posibilitatea de a verifica articolul comandat înainte de a achita contravaloarea lui.

Serviciul “Livrare gratuită si verificare colet”, pus la dispozitie de tocmai.ro, oferă vânzătorilor posibilitatea de a expedia gratuit, în fiecare lună, până la 5 produse comercializate pe site. Astfel, tocmai.ro încurajează tranzactiile pe site, eliminând costurile de transport, care până acum erau achitate de utilizatori. Serviciul aduce beneficii si pentru cumpărători, care vor avea la dispozitie 7 minute pentru verificarea produsului primit, înainte de a achita contravaloarea acestuia. În momentul în care destinatarul s-a asigurat că articolul este conform cu cel comandat, poate achita ramburs suma agreată cu vânzătorul.

Serviciul este disponibil pe tocmai.ro începând cu data de 16 aprilie 2014, iar prin intermediul acestuia vânzătorii pot trimite produsele afisate pe tocmai.ro pe întreg teritoriul României, prin FAN Courier.

“Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit, vânzătorii trebuie doar să activeze această optiune de livrare, prin simpla modificare a unui anunt deja existent sau prin adăugarea unui anunt nou. Pasul următor este să plaseze comanda de livrare, completând în formularul afisat datele primite de la cumpărător. Simplu si rapid.”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Cumpărătorul trebuie să urmărească pe site anunturile care au eticheta “Livrare gratuită si verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu. După ce a luat legătura cu vânzătorul, trebuie doar să-i comunice acestuia datele de livrare si numărul de telefon la care poate fi contactat de către curier.

“Cumpărătorii pot deschide coletul si verifica produsele, urmând să plătească doar dacă totul este în ordine. Prin acest serviciu ne-am propus să facilităm tranzactiile pe site si să facem lucrurile mai simple atât pentru vânzători, cât si pentru cumpărători. În plus, ne dorim să încurajăm utilizatorii să folosească întotdeauna servicii sigure de expeditie si primire pentru produsele lor.”, a adăugat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mică sau egală cu 10 kg, în localitătile standard FAN Courier, în limita a 5 colete lunar, pentru fiecare utilizator. Pentru celelalte zone, pretul este calculat în functie de greutatea coletului si destinatie. Mai multe detalii despre serviciul “Livrare gratuită si verificare colet” pot fi găsite pe site-ul tocmai.ro.

Înfiintat în 2009, tocmai.ro a avut an de an o crestere continuă, devenind astfel cel mai mare site din România. Site-ul face parte din grupul suedez Schibsted, care detine site-uri în peste 40 de tări, fiind cea mai mare companie de anunturi online din Europa.