Dacia Logan - premiu in campania Profi din Botosani

Trecerea sub brandul PROFI a magazinelor botosanene preluate de la operatorul local PITA a fost marcata o data in plus prin extragerea bonului pentru desemnarea noului proprietar al unei masini Dacia Logan.

Tombola “Castigi cu PROFI” s-a desfasurat in magazinele PROFI de pe strazile Stefan cel Mare, Grivita, Primaverii, Bucovina si George Enescu in perioada 1 martie – 13 aprilie 2014, iar extragerea a avut loc in fata unitatii din str. George Enescu.

Participanti la aceasta tombola au fost toate persoanele in varsta de peste 18 ani care au facut cumparaturi de minimum 50 de lei la oricare din magazinele PROFI. Castigatorul are acum la dispozitie 10 zile pentru a-si ridica premiul, iar daca nu se prezinta in acest interval, masina ii va reveni posesorului talonului extras ca si rezerva. Bonul castigator are numarul 3840, iar cel de rezerva are numarul 1442.

Tombole similare au fost organizate atat in 2012 la Sibiu, cat si anul trecut la Cluj si Galati, premiile fiind de fiecare data masini Dacia Logan. Pentru a rasplati fidelitatea clientilor sai, PROFI pregateste si alte astfel de evenimente in viitorul apropiat.

In momentul de fata, PROFI este cel de-al doilea mare retailer din comertul modern din Romania, avand 217 magazine in 39 de judete si un numar de peste 5000 de angajati.