Lipton Ice Tea Mojito - arome de lime, rom si menta

Lipton lansează Mojito ice tea, un produs inovator care oferă consumatorilor unul dintre cele mai îndrăgite cocktailuri ale verii, în varianta non-alcoolică. Noul Lipton Mojito este o băutură răcoritoare necarbonatată, pe bază de ceai verde, cu aromă bogată de lime, rom si mentă.

Pentru a oferi consumatorilor o băutură răcoritoare savuroasă si cu un continut caloric scăzut, Lipton a înlocuit o parte din zahăr cu stevia, un îndulcitor 100% natural, cu zero calorii. Astfel, noul Mojito de la Lipton contine doar 48 kcal / 250 ml. În 2012, Lipton a lansat prima băutură răcoritoare cu stevia din România.

„Iubitorii de ice tea sunt foarte deschisi la inovatii si caută băuturi răcoritoare cu gusturi noi, fructate. Pornind de la această asteptare a consumatorilor nostri am creat noul Mojito, un gust unic si un produs inovator în România, ce deschide seria de experiente Lipton - Gustă o vară pe zi”, explică Dana Iordache, Regional Marketing Manager Lipton. „Combinatia de ceai verde cu lime, rom si mentă este foarte răcoritoare, ideală pentru zilele toride. În plus, am pregătit pentru fanii Lipton o retetă specială de cocktail alcoolic ce contine noul Mojito, creată de celebrul Flair Bartender Valentin Luca”, adaugă Dana Iordache.

Disponibil în variantele de 0,5 L si 1,5 L PET, noul Mojito de la Lipton este accesibil tuturor celor care vor să se bucure de prospetimea unei băuturi răcoroase, oricând si oriunde. Noul Mojito de la Lipton se produce în România, la fabrica PepsiCo de la Dragomiresti, judetul Ilfov. Productia este destinată atât pentru piata locală, cât si pentru Grecia.

Lipton este marca de ceai numărul 1 în lume, detinând pozitia de lider global pe piata ceaiurilor calde si Ice Tea. În spatele succesului mondial al mărcii Lipton - datorat calitătilor sale si experientei expertilor Lipton în cultivarea ceaiului si amestecul frunzelor de ceai - se află o istorie de peste 100 de ani.

Lipton este o marcă Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan international sub umbrela Pepsi Lipton International Ltd., un joint venture între PepsiCo si Unilever. Produsele Lipton Ice Tea sunt îmbuteliate si distribuite în România de către Quadrant Amroq Beverages SA, membră a PepsiCo Beverages, sub licentă Pepsi Lipton International Ltd.

Prezent în peste 150 de tări din întreaga lume, brandul Lipton este liderul mondial al pietei ceaiului si detine unele dintre cele mai mari plantatii de ceaiuri (în Kenya, Tanzania si alte 30 de locatii). Pentru cele mai bune ceaiuri se culeg manual doar mugurii si primele două frunze din vârf. Frunzele de ceai sunt alese cu grijă de pe plantatiile de ceai si prelucrate (vestejite, tăiate, fermentate si uscate), în asa fel încât să se păstreze calitatea si prospetimea aromei.

Produsele Lipton Ice Tea sunt dezvoltate pe plan international sub umbrela Pepsi Lipton International Ltd., un joint venture între PepsiCo si Unilever. Lipton este o marcă Unilever.  Produsele Lipton Ice Tea sunt îmbuteliate si distribuite în România de către Quadrant Amroq Beverages SA, membră a PepsiCo Beverages, sub licentă Pepsi Lipton International Ltd.