Flipster.ro - prima platforma online de schimb de haine, incaltaminte si accesorii

Pe 25 aprilie 2014,  s-a lansat platforma de fashion swap Flipster.ro,  primul serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine, incaltaminte si accesorii.

La baza dezvoltarii Flipster.ro au stat observatiile echipei referitoare la situatii din viata de zi cu zi.  Flipster.ro vine in intampinarea celor care au dulapul plin, dar se gandesc in fiecare zi ca nu au cu ce sa se imbrace, celor care au cumparat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodata ocazia sa le poarte, celor care isi doresc o garderoba noua, dar ezita pentru ca au investit deja sume mari in cea de acum.

Flipster rezolva aceste probleme, serviciul oferind posibilitatea sa schimbi hainele pe care le ai cu cele pe care le vrei. Fiecare utilizatoare care intra pe Flipster.ro posteaza fotografii si descrieri ale obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si ale accesoriilor pe care nu le poarta, care sunt intr-o conditie buna si foarte buna si pot bucura pe altcineva.

Dupa ce exploreaza obiectele expuse pe platforma de catre celelalte utilizatoare si descopera ceva care le place, membrele propun un "flip" – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderoba. Daca flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier.

"Pana acum, in perioada beta, in care platforma a functionat cateva luni, pe Flipster s-au inscris peste 500 de membre si peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne asteptam ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la peste 10.000 de membre" - Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.

In acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor.
Inscrierea este gratuita, iar autentitificarea se face cu contul de Facebook.

Costurile totale ale unui flip incep de la 17 ron si includ pretul livrarii prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) si ajung la 23 ron, pentru un schimb 3:3.

Platforma poate fi accesata de pe telefon, tableta si desktop la www.Flipster.ro, iar aria serviciului acopera peste 3.200 de localitati din Romania.

Initiatorii proiectului sunt:  Andreas Philippi (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts), Gabriel Tarnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts),
Marius Cristea (Managing Partner, Blue Idea - IQads si SMARK),
Mihai Tarnovan (Co-founder / Software Engineer, Cubus Arts).