Inscrieri pentru Career Leader - Microsoft Academy of College Hires

Studentii si tinerii absolventi pasionati de tehnologie, vânzări sau marketing sunt asteptati pe data de 9 mai la o editie specială Career Leader, proiect Akcees în care vor descoperi oportunitătile de carieră pe care le pot acces prin programul Microsoft Academy of College Hires. Participarea la eveniment este gratuită, iar aplicatiile se realizează online pe site-ul evenimentului http://akcees.com/career .

Proiect al organizatiei Akcees, Career Leader oferă participantilor sansa de a câstiga experientă profesională de calitate lucrând alături de profesionisti si lideri din industrie. Editia specială a evenimentului deschide oportunităti profesionale deosebite pentru tinerii care doresc să îsi construiască o carieră de succes în domeniul tehnologiei sau în vânzări si marketing prin intermediul programului Microsoft Academy of College Hires (MACH).

Microsoft Academy of College Hires (MACH) este un program complex (18 – 24 luni) de training si dezvoltare profesională care le oferă tinerilor training, coaching cu unii dintre cei mai apreciati oameni din industrie si acces la o comunitate globală de peste 4000 de alumni MACH în peste 60 de tări. Programul MACH se desfăsoară la nivel global si include toate regiunile din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific, America, Japonia si China.

Tehnologie. Tinerii pasionati de tehnologie care vor să lucreze într-un mediu multicultural si să facă o diferentă vor ocupa în cadrul programului pozitia de Technical Support Engineer si vor beneficia timp de 2 ani de training, orientare în carieră si programe complexe de dezvoltare profesională.

Vânzări si marketing. Studentii si proaspetii absolventi care îsi doresc să interactioneze direct cu clientii vor avea ocazia să îsi dezvolte abilitătile, să lucreze alături de colegii lor la nivel global si să utilizeze tehnologiile mobile pentru a beneficia de flexibilitate la locul de muncă. Pe parcursul celor 2 ani ai programului, acestia vor participa la sesiuni de training, mentorat si activităti de orientare, iar la final se vor alătura retelei globale de alumni MACH.

La editia specială Career Leader finalistii vor întelege cum îsi pot dezvolta o carieră în cadrul Microsoft, vor afla mai multe despre programul Microsoft Academy for College Hires si modul în care pot fi selectionati pentru a participa în acesta si vor cunoaste povestile de succes ale unor tineri care fac parte astăzi din reteaua de alumni MACH. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de networking în cadrul căreia participantii vor avea ocazia să interactioneze direct cu profesionisti si lideri din organizatia Microsoft.

Editia specială Career Leader – Microsoft Academy for College Hires se adresează studentilor si tinerilor absolventi care au absolvit studiile în ultimul an si nu au mai mult de 18 luni de experientă profesională. Acestia trebuie să vorbească fluent limba engleză (cunoasterea celei de a doua limbi străine constituie un avantaj) si să se diferentieze prin rezultate academice excelente si implicarea în proiecte si activităti extra-curriculare.

Participarea la Career Leader – Microsoft Academy of College Hires este gratuită, iar înscrierile se realizează online la http://akcees.com/career. Aplicatiile sunt deschise până marti, 6 mai, iar selectia este realizată de un juriu format din reprezentanti Akcees si Microsoft România. Finalistii care vor fi selectionati pentru a participa la eveniment vor fi anuntati în cursul zilei de miercuri, 7 mai.

Career Leader – Microsoft Academy of College Hires este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorului principal Microsoft România. Mediatizarea proiectului este asigurată de Radio Lynx, Radio România International, Forbes România, Cariere, Business Woman, România Liberă, Comunicatedepresa.ro, IQAds, eJobs, Startups.ro, România Pozitivă, Business Live, Online Student, Edu-TIM, Academic Link, Smart Financial, Bancherul.ro, Studentie.ro, Studentul.info, Desprejoburi.ro si Online Student.

Alti parteneri: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Student din Provincie, Edmundo, Educativa, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociatia Studentilor la Contabilitate si Informatică de Gestiune (ASCIG), DA Afaceri, Incubator 107, Sindicatul Studentilor din Cibernetică (SisC), Inspire Business, VWI Estiem, Liga Studentilor Români din Străinătate (LSRS), Softbinator, Romanian Business Leaders, Inventeaza.ro, Fundatia Post-Privatizare si Junior Achievement România.

Akcees este o organizatie non-profit ce îsi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele si initiativele organizatiei oferă tinerilor cu potential antreprenorial akcees la educatie si experientă profesională de cea mai bună calitate, oportunităti de networking, mentorat si finantare. Akcees contribuie la formarea de noi generatii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.