Lowe&Partners - campanie pentru brandul de apa minerala ZIZIN

Lowe&Partners devine, în urma unui proces amplu de selectie, agentia care se va ocupa de promovarea brandului de apă minerală ZIZIN.  Agentia a dezvoltat deja prima campanie de imagine pentru ZIZIN, care are drept obiectiv diferentierea brandului, într-un mod creativ si original, în fata consumatorilor, într-o piată aglomerată si vocală, cea a apelor minerale.

Pozitionarea propusă de Lowe&Partners este sustinută de produs în sine, fiindcă este vorba de o apă echilibrată cu un continut optim de minerale si un PH neutru, care răspunde preocupărilor consumatorului pentru sănătate si un stil de viată armonios.

“Apa minerală ZIZIN se bucură, din cele mai vechi timpuri, de recunoasterea efectelor benefice pe care le are asupra organismului. Microbiologic pură de la sursă, apa minerală este potrivită pentru consumul zilnic al întregii familii, astfel, cu ZIZIN trăiesti sănătos si în armonie. Conceptul propus de Lowe&Partners reflectă si transmite cu fidelitate valorile ZIZIN iar modalitatea creativă de promovare a acestora reprezintă motivul pentru care am ales să lucrăm împreună. ”, a declarat Erhard Lorenz, Director Marketing, Apemin ZIZIN.  

Parteneriatul dintre Lowe&Partners si ZIZIN porneste cu prima campanie creativă integrată ”Dă cu pace”, campanie în care oamenii devin ambasadori ZIZIN si dau cu pace.  

“În fiecare zi oamenii au parte de conflicte inerente, fie că vorbim despre familie sau despre situatii din viata cotidiană. Astfel de momente duc la o stare de nervozitate care îi poate face pe oameni să îsi piardă cumpătul si să actioneze impulsiv. Se stie însă că o persoană echilibrată spune întotdeauna mai usor ‘’iartă-mă’’, iar ZIZIN propune un stil de viată echilibrat, mai cumpătat si mai întelegător, de aici conceptul campaniei Dă cu Pace.”, spune Diana Stancu Mottok, Account Director, Lowe&Partners.

Campania este ancorată într-o platformă online - http://www.dacupace.ro/, ce are la bază un instrument interactiv prin care utilizatorii sunt încurajati să transmită mesaje împăciuitoare adresate persoanelor cu care s-au certat.

Astfel, împrumutând informatii din paginile de Facebook ale utilizatorilor, aplicatia permite transmiterea unei dedicatii muzicale personalizate prin intermediul lui Bogdan, vocalul trupei El Negro. Acesta a înregistrat 3 clipuri pe un fond muzical si versuri special create pentru a rezolva situatia în care se pot afla acestia: după o ceartă în cuplu, după o ceartă în familie, sau după o ceartă cu cel mai bun prieten/prietenă. 

De altfel, misiunea platformei devine si mai complexă în cadrul sectiunii “Pace în România”, care va oferi pe parcursul anului instrumente de „împăciuire” utilizabile în fel de fel de situatii conflictuale. Utilizatorii se vor putea ralia miscării câstigând aceste instrumente dar si încărcând fotografii – manifest pentru pace sub hashtag-ul #dacupace.

Pentru a sprijini acest demers au fost deja create o serie de materiale (mănusa pacificatoare ZIZIN, suportul de număr de telefon pentru masină parcată neregulamentar) care îi încurajează pe oameni să dea cu pace.

Campania, care se va desfăsura la nivel national în perioada aprilie – iunie va fi comunicată outdoor, la radio si, desigur, online.

Echipa Lowe&Partners care a dezvoltat conceptele creative pentru campania ZIZIN este formată din Manuela Gogu (Creative Director), Andrei Munteanu (Copywriter), Victor Oprisan (Art Director) si Elenda Dospinescu (Digital Creative Manager). Diana Stancu-Mottok (Account Director) si Ruxandra Popescu (Junior Account Executive) au fost responsabile de Client Service. Din partea ZIZIN, Erhard Lorenz (Director Marketing), Georgiana Bogdan (Asistent Marketing), Mihai Pârvulescu (Asistent Marketing), au fost implicati în realizarea campaniei.

Lowe este o companie americană cu headquarters la Londra si birouri în peste 90 de tări si peste 9000 de angajati în reprezentantele sale din întreaga lume.

În România de 20 ani, Lowe creează pentru clienti precum: Bancpost, Bergenbier S.A. (Beck’s, Stella Artois, Staropramen),  Terapia Ranbaxy, Unilever (Domestos, Cif, Coccolino, Rexona, Rama, Clear, Signal, Delikat, Knorr),  Johnson & Johnson , Gothaer, BASF, Veka sau Crucea Rosie Română.

Lowe&Partners este membră a grupului de companii din care mai fac parte: Initiative, BPN, GolinHarris, SENIORHYPER, Mobile Works si Medic One.

Premiată la Epica, Clio, New York Festivals, Cresta, Golden Hammer si, local, la Effie, Ad’Or, AdPrint, ADCro.