Sharing 11even Experiences pentru prima data in Constanta - 13 mai 2014, la Forte Life, ora 17:30

După ce în primele editii ale evenimentelor 11even Experiences mii de participanti din mai multe orase ale tării s-au bucurat de prezenta unor vorbitori de exceptie, anul acesta conceptul 11even revine cu povesti si experiente de viată, povestite de 11 invitati în 11 minute fiecare, în 11 orase din tară.

Dacă în 2011 invitatii au acceptat provocarea de a vorbi fiecare în fata unui auditoriu timp de 11 minute despre un esec din viata lor, decizii luate si schimbări, iar în 2012 temele centrale au fost bucuria si curajul în viată, anul acesta fiecare eveniment 11even Experiences se va derula având ca punct central 2 teme: Humanizing work si Bringing joy in life.

Evenimentele locale 11even Experiences din 2014 se vor desfăsura în perioada 7 – 30 mai după următoarea agendă: 7 mai – Bacău,  9 mai – Suceava, 12 mai – Timisoara, 13 mai – Constanta, 14 mai – Craiova, 15 mai – Ploiesti si Cluj-Napoca, 16 mai – Sibiu, 21 mai – Brasov,  22 mai – Bucuresti, 30 mai – Oradea.

Participarea la evenimentele 11even Experiences se face pe bază de bilet. Pretul acestora oscilează între 30 si 100 de lei, în functie de oras si de tipul de pachet selectat. Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul www.elevenevents.ro sau în anumite locatii partener din fiecare oras unde va avea loc un eveniment 11even. Informatii suplimentare, poze si înregistrări video de la evenimentele precedente regăsiti si pe pagina de Facebook 11even events:  https://www.facebook.com/11evenEvents.

11even Experiences este un concept marca Asociatia 11even, sustinut la nivel national de DPD România. Editia din acest an beneficiază de sprijinul unor parteneri nationali si locali deosebiti, care fac posibilă punerea în scenă a acestor evenimente în cele 11 orase din România.

In Constanta, evenimentul Sharing 11even Experiences va avea loc la Forte Life – www.fortelife.ro, marti, 13.05.2014, incepand cu ora 17:30. Detalii despre inscrieri si despre evenimentul din Constanta gasiti aici: http://elevenevents.ro/oras/constanta.

Speakerii ce vor impartasi experientele lor sunt: Peter Barta - CEO Fundatia Post-Privatizare, Lucian Aldescu - CEO DPD Romania, Teodora Migdalovici - Specialist Personal Branding & Industrii Creative, Corina Tiron - Director Artistic Total Dance Center, Catalin Anghel - Sales Manager Crucial Systems, Alina Mihalcea - HR Business Partner KMG Rompetrol, Marius Robert Dinu - Presedinte Asociatia "Off-road in Dobrogea", Marius Koritar - Trainer, Speaker si Coach, Certificat Independent de John Maxwell Team Romania, Irina Eva Litcanu - avocat, coordonator Centrul Local Cercetasii Marini Constanta, Remus Balan - Antreprenor, Consultant, Trainer, Speaker, Daniela Tudor - presedinte Asociatia "Sigma Development Center".

Evenimentul este organizat in Constanta de: Forte Life, Off-road in Dobrogea si PlayXP.ro, cu sprijinul JCI Constanta, Total Dance Center, Junkers Design, Reteaua RSC – Actionam Responsabil.

Evenimentul va sustine CAMPANIA UMANITARĂ  “Daruieste o bucurie!” pentru Mario Alexandru Tănase, un copil de 2 ani si jumatate, diagnosticat cu tumoare la creier. Detalii pe www.facebook.com/evenimentecaritabileTDC.