AMWAY a investit 369.000 de dolari in cursurile Academiei AMWAY din Romania

În ultimii trei ani AMWAY, una dintre cele mai de succes companii de vânzări directe din lume a investit suma de 369.000 de dolari în cursurile de instruire pentru Întreprinzătorii Privati Autorizati oferite de Academia AMWAY din România. Fondată în 2009,  Academia AMWAY sustine Întreprinzătorii Privati prin oferirea de cursuri exclusive pentru a-si dezvolta afacerea cu succes. Academia AMWAY este prezentă în 26 de tări si oferă cursuri în 25 de limbi. În 2013, peste 500.000 de Întreprinzători Privati Autorizati s-au pregătit în cadrul Academiei AMWAY, din Europa.

Cursurile Academiei AMWAY sunt foarte apreciate si în România, astfel că s-a înregistrat un număr de peste 28.000 de cursanti care au participat la cele 368 de seminarii oferite de AMWAY. Începând cu 2013, AMWAY si-a schimbat strategia investind în cursuri de instruire a trainerilor – AMWAY Academy Programme. În ultimii trei ani investitia totală atinge suma de 369.000 dolari, sumă exclusiv folosită pentru Academia AMWAY din România.

“Succesul afacerii noastre este datorat angajatilor nostri si Întreprinzătorilor Privati, pe care îi sustinem pentru a-si dezvolta pontentialul la maxim. Întreprinzătorilor Privati Amway le oferim cursuri gratuite în vederea dezvoltării abilitătilor necesare pentru un viitor profesional mai bun. Noi investim în instrumente de business si în tehnologie, deoarece dorim ca, clientii nostri să  beneficieze atât de produse de cea mai bună calitate, cât si de sfaturi avizate, adaptate nevoilor lor. Astfel, bugetul alocat pentru cursuri în 2014 se ridică la 160.000 de dolari, pentru România si Bulgaria, noua noastră piată”, declară Ioana Enache, General Manager AMWAY România.

Academia AMWAY oferă Întreprinzătorilor Privati Autorizati activităti practice si cursuri de dezvoltare personală pe diverse subiecte, precum: comunicare, leadership coaching, vânzări. Cursurile de produs sunt structurate în diferite formate, astfel încât să îndeplinească si să satisfacă toate nevoile cursantilor. Cursurile online predate de către expertii AMWAY includ: cursuri de instruire în direct si dialog online, înregistrari si cursuri online. Toate cursurile sunt: Flexibile – studiu unde doresti, Individuale – studiu independent, Disponibil oricând – studiu oricând doresti si Eficiente – economie de timp si cheltuieli pentru călătorie, fără a rata un curs important, având posibilitatea studiului timp de 24 de ore din 7 zile. Acestea pot dura între 1 si 2 ore (curs online), si ajung până la o durată de instruire de 8 luni, cu un număr de 4 sesiuni a câte 8 ore fiecare. În Europa, peste 100 de formatori muncesc în cadrul Academiei AMWAY, unii  fiind angajati, altii functionând în regim liber.

În România cele mai căutate cursuri sunt cele de: înfrumusetare, nutritie si îngrijirea căminului. Cursurile pot fi frecventate de către Întreprinzătorii Privati Autorizati la centrele AMWAY din Bucuresti si din următoarele orase din tară: Cluj, Iasi, Constanta si Râmnicu Vâlcea.

AMWAY oferă Întreprinzătorilor săi, indiferent de domeniul de activitate, consiliere profesioanală, cursuri de specializare si instrumente de business în vederea dezvoltării unei afaceri de succes. AMWAY oferă oricărui Întreprinzător Privat sansa de a atinge succesul, completându-si veniturile, în ritmul lor. Oportunitatea AMWAY este o afacere cu investitie minimă si risc scăzut, o cale către antreprenoriat, cu păstrarea echilibrului ideal între muncă si viata de zi cu zi, dar cu recunoasterea efortului depus. În prezent, peste 3 milioane de oameni din lume dezvoltă afacerea lor AMWAY, care functionează, indiferent de pregătirea profesională, experienta de viată sau nivelul de educatie.

Amway este liderul mondial în vânzări directe, conform Direct Selling News Global 100. Fondată în 1959 de către antreprenorii Rich DeVos si Jay Van Andel, cu sediul în Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, Amway oferă consumatorilor produse si oportunităti de afaceri sustinute de o retea globală de agribusiness, productie, logistică si aprovizionare. Peste 900 de cercetători, ingineri si tehnicieni lucrează în 75 de centre specializate în cercetare si controlul calitătii la nivel mondial pentru a asigura dezvoltarea produselor Amway si pentru a crea o cultură a excelentei stiintifice. Mărcile Amway cu cele mai mari vânzări sunt reprezentate de vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare NUTRILITE, produsele de îngrijire a pielii ARTISTRY si sistemele de tratare a apei, eSpring.

În 2013, compania a înregistrat venituri totale de peste 11,8 miliarde dolari. Amway este prezentă în peste 100 de tări si are 21.000 de angajati. Produsele Amway sunt distribuite la nivel global prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători.