Safety Broker - afaceri de 18 milioane euro in T1, 2014

Compania Safety Broker a intermediat în primul trimestru din acest an prime brute în valoare de peste 18 milioane euro, în crestere cu 60% fată de cele 11,5 milioane euro la cât s-a situat valoarea acestui indicator în perioada corespondentă a anului trecut.

Din totalul subscrierilor realizate până acum, în 2014, politele obligatorii RCA (Răspundere Civilă Auto) au generat venituri de 11,46 milioane euro (comparativ cu 7,5 milioane euro în T1/2013), în timp ce asigurările auto CASCO au contribuit cu 4,58 milioane euro (fată de doar 2,5 milioane euro în T1/2013).

În acelasi interval de timp, asigurările de incendiu si alte calamităti naturale au adus companiei intermedieri de aproape 1 milion euro, mentinându-se astfel nivelul înregistrat în primele trei luni ale anului precedent.

“Strategia noastră pentru 2014 urmăreste însă si alte obiective – în sensul în care ne vom concentra din ce în ce mai mult pe calitatea serviciilor pe care le oferim clientilor. Indiferent de cât de mult ne-am dezvolta din punct de vedere cantitativ, clientii vor rămâne mereu în centrul atentiei noastre. Chiar si în acest context, estimăm ca vom încheia acest an cu intermedieri de peste 65 milioane euro”, spune Viorel Vasile, CEO al Safety Broker.

Safety Broker a intermediat în anul 2013 prime de asigurare în valoare de 54,8 milioane euro, cu aproape 10 milioane euro mai mult decât estimările initiale. Compania este acum cel mai mare broker de asigurare independent cu capital integral românesc ce operează în tara noastră si în Republica Moldova.

“Ca si noutate, suntem mândri să putem anunta că ne vom muta în curând într-un nou sediu, situat într-o importantă clădire de birouri din Bucuresti. Vom avea astfel la dispozitie, începând din vara aceasta, un spatiu de 850 mp de birouri de Clasa A pentru a ne desfăsura activitatea”, declară oficialul Safety Broker.

Safety Broker este cel mai mare broker de asigurare independent cu capital local ce operează în România. Compania a intermediat în anul 2013 prime de asigurare de 54,8 milioane euro, fată de 36,3 milioane euro în 2012.

Safety Broker are în prezent o echipă managerială cu experientă îndelungată în asigurări si o retea teritorială puternică în Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj-Napoca, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj,Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt,Prahova,Satu Mare, Salaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Vaslui, Valcea si Vrancea.