NAKED PR lanseaza primele breakfast-uri de PR & lifestyle din Romania

Pe 24 mai, NAKED PR lanseaza primele breakfast-uri de PR & lifestyle din România. Profesori cu notorietate profesionala exceptionala, invitati celebri, knowhow NAKED, 3 ore impreuna si informatii surprinzatoare, cu adevaruri gol-golute din industriile de comunicare ii asteapta pe cei interesati la singurele cursuri de PR & lifestyle din Romania.

Modulele din colectia NAKED SHORTS primavara/vara 2014 sunt:

Aventura blogging  cu Miss Ana Morodan – 24 mai

Celebrity PR cu Adelina Bortan – 24 mai

Stilism & jurnalism de moda cu Maurice Munteanu – 31 mai

Political PR “pe viu” cu Radu Magdin (analiza a campaniei in desfasurare pentru alegerile europarlamentare) – 31 mai

Arts PR cu Irina Milenkovici- 7 iunie

Visual Merchandising – 7 iunie

"Dupa 4 ani de aventura blogging, milioane de semne, sute de mii de prietene fantastice care ma urmaresc in fiecare luna, nenumarate party-uri si evenimente, cateva sute de proiecte de imagine, de consultanta, de stilism si de public speaking stiu “one NAKED truth”: Blogging is the Little Gold Fish. It can give you all you need to an online entrepreneur. Ne vedem la NAKED SHORTS. Cursul de “Aventuri blogging”. Pentru “future media moguls”, n’est-ce pas?", spune Ana Morodan.

“Pe 24 mai vom face balans la mare înăltime. Fără teamă. NAKED Shorts pentru celebrităti 2.0. Strategii de PR, story brokering sau cât de importantă este povestea, cum construiesti imaginea socială a unei persoane publice, totul despre celebritate si consumul de vedete. Dupa 8 ani în televiziune, stiu ONE NAKED TRUTH: lucrurile nu sunt asa cum par. Ne întâlnim la NAKED Shorts. Workshop-ul de Celebrity PR.  Pentru viitoare POP STARURI si HOT  PEOPLE”, spune Adelina Bortan.

“Din 2004, anul in care am inceput aventura mea de fashion editor ELLE, si pana in prezent, intrebarea care mi s-a pus cel mai des a fost ‘’ok, si ce presupune, mai exact, meseria asta?’’ Daca sunteti curiosi sa aflati cateva dintre secretele meseriei de stilist, daca vreti sa vorbim despre ce face sau ce nu face un fashion editor, daca vreti sa-mi puneti intrebari si sa dezbatem impreuna evolutia acestei meserii suficient de controversate, va astept la o sesiune discreta & matinala de ‘’Naked Styling’’!”, spune Maurice.

“Va propun sa evaluam impreuna campaniile si rezultatele de la alegerile europarlamentare, precum si consecintele acestora asupra alegerilor prezidentiale si asupra prezentei noastre la Bruxelles. Sa vedem ce a functionat, ce nu, si sa discutam despre ceea ce urmeaza", spune Radu.

“Va invit la primul Arts PR breakfast, unde va voi introduce in lumea artei contemporane, a managementului unei galerii si a reprezentarii unui artist, pe scurt a PR-ului in arta! Despre asta si One NAKED truth din aceasta industrie vom vorbi la prima noastra intalnire! See you all there!”, spune Irina.
 
Proiectul Naked PR se adresează tuturor celor în cautare de upgrade si newins, fie că sunt profesionisti, aspiranti, angajatori sau pasionati de PR. Detalii despre breakfasturi si înregistrare sunt disponibile pe site-ul Naked PR (www.nakedpr.ro).