Young Designers Exhibition in cadrul Romanian Design Week 2014 - eveniment sustinut de UniCredit Tiriac Bank

UniCredit Tiriac Bank sustine designul romanesc de produs, continuand si in acest an parteneriatul cu Romanian Design Week, eveniment ce reuneste timp de o saptamana cele mai importante lucrari realizate de designerii romani.

In cadrul expozitiei centrale Romanian Design Week (RDW 2014), care anul acesta are loc intre 16 si 25 mai, la Palatul Camerei de Comert din Bucuresti (Str. Ion Ghica nr. 4), vor fi prezentate si unele dintre cele mai bune lucrari de diploma ale studentilor de la facultatile de profil din toata tara – Young Designers Exhibition.

“Implicarea UniCredit Tiriac Bank in zona de design romanesc autentic devine deja o traditie – continuam parteneriatul inceput in urma cu doi ani cu BUCHAREST DESIGN CENTER si pe cel demarat in 2013 cu cel mai important eveniment de design din Romania – Romanian Design Week. Anul acesta am decis sa sustinem in cadrul proiectului, expozitia tinerilor designeri, pentru ca ei sunt cei care peste cativa ani vor duce designul romanesc mai departe, pozitionand astfel Romania pe harta designului de produs la nivel international.”, a declarat Anca Nuta, Head of Identity and Communication, UniCredit Tiriac Bank

Young Designers Exhibition reuneste peste 90 de lucrari si este organizata in parteneriat cu cele mai importante Universitati si Facultati de Arta si Arhitectura din Bucuresti si din tara:

BUCURESTI
Facultatea de Arhitectura „Ion Mincu”
Facultatea de Arhitectura de Interior „Ion Mincu”: departamentele Arhitectura de Interior si Design de Produs
Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul UNARTE: departamentele Design (Ambient + Design Produs) si Moda
Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatatii Spiru Haret

ARAD
Facultatea de Design - Universitatea „Aurel Vlaicu”

CLUJ
Facultatea de Arte Decorative si Design din cadrul Universitatii de Arta si Design: departamentele Design si Moda

IASI
Facultatea de Arte Vizuale si Design din cadrul Universitatii de Arte „George Enescu”
Facultatea de Arhitectura "GM Cantacuzino" din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi"

TIMISOARA
Facultatea de Arhitectura din cadrul Universitatii Politehnice

Lucrarile din cadrul Young Designers Exhibition vor putea fi vazute si la Cluj-Napoca (iunie), Timisoara (septembrie) si Iasi (octombrie), in sucursalele UniCredit Tiriac Bank.