TeleTrade Romania a anuntat castigatorii celui de-al patrulea sezon al Academiei Milionarului

TeleTrade Romania a anuntat oficial castigatorii din sezonul patru al Academiei Milionarului. Cei trei castigatori au participat, au raspuns corect la intrebarile din Big Game si s-au clasat pe primele trei pozitii din luna Aprilie.

Academia Milionarului este un proiect educational al companiei TeleTrade. Acesta este organizat sub forma unui quiz online, disponibil pentru oricine doreste sa participe. Intrebarile sunt culese din domeniul financiar si din istoria economiei si nu sunt nobligatoriu necesare studiile de specializare. Quiz-ul este impartit in sezoane, acestea din urma avand o durata de o luna calendaristica. La finalul fiecarui sezon, scorul participantilor se aduna intr-un clasament din cadrul caruia primii trei clasati beneficiaza de oportunitatea de a tranzactiona pe un cont real, prin TeleTrade.

Castigatorii sezonului patru al Academiei Milionarului, incheiat pe 30 Aprilie, au fost: Alexandru Busila, Eusebiu Dascalu si Adriana Raluca David. Alexandru Busila este marele castigator si beneficiaza de un cont real de tranzactionare de 5000$, din partea companiei TeleTrade. Acesta a declarat “Au fost foarte bune intrebarile. Am invatat din ele foarte mult si mi-am dezvoltat cultura generala, datorita explicatiilor oferite chiar si atunci cand este ales raspunsul gresit. Cei 5000$ ii voi tranzactiona si ii voi inmulti!”.

Ce de-al doilea pozitionat in clasament, Eusebiu Dascalu primeste un cont de tranzactionare de $2000, deschis la TeleTrade; Iar locul 3 in clasament este castigat de Adriana Raluca David, care se va bucura de oportunitatea de a tranzactiona pe un cont real de 1000$, la TeleTrade.

"Doresti sa fii si tu unul dintre castigatorii urmatorului sezon? Atunci intra pe www.tt-game.ro, raspunde la intrebari si castiga puncte! Academia Milionarului ramane deschisa, deci in fiecare luna ai oportunitatea de a avansa in clasament! Nu uita ca daca prietenii tai participa, castigi puncte extra si incercari in plus de a prelua initiativa in batalia pentru primul loc", spun oficialii TeleTrade. Academia Milionarului se desfasoara si in Bulgaria, Grecia, Polonia, Italia si Ungaria.

Fondat in 1994, Grupul TeleTrade are o retea de peste 200 de filiale in 30 de tari. TeleTrade este un lider in domeniul sau de activitate si este titular de numeroase premii in domeniul industrial si de afaceri. Sediul principal al companiei TeleTrade-DJ International Consulting Ltd se afla in Cipru, avand reprezentante in majoritatea tarilor din UE. Compania este licentiata de CySec (Comisia de Valori mobiliare si Burse din Cipru), cu numarul de licenta 158/11 si isi desfasoara activitatea in conformitate cu MiFID (Directiva Comisiei Europene privind instrumentele financiare de piata).

TeleTrade DJ International Consulting Ltd este inregistrata ca firma de investitii din stat membru in cadrul ASF (CNVM) din Romania, avand nr. de inregistrare PJM01FISMCYP1511 din 21.08.2012.