Transforma-ti pasiunea in cariera la Enterprise You, in Constanta si Ploiesti (P)

Vrei să îti descoperi pasiunile, să acumulezi noi competente si abilităti, si să descoperi care sunt pasii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a porni propria afacere? Atunci vino la Enterprise You, un proiect Akcees organizat în colaborare cu Rompetrol.

Echipa Akcees te asteaptă pe 5-6 iunie la Universitatea Ovidius din Constanta si pe 12-13 iunie la Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti. Participarea la eveniment este gratuită si tot ce trebuie să faci este să aplici completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop 

Ce este Enterprise You?

Program de training pan-european dezvoltat în colaborare cu alte 6 organizatii europene, Enterprise You te ajută să îti descoperi pasiunile, să acumulezi noi competente si abilităti si să înveti cum să îti construiesti parcursul profesional pe care ti-l doresti. Utilizând o abordare interactivă, programul te va scoate din zona de confort si te va provoca să pui în aplicare notiunile teoretice prin aplicatii practice si jocuri interactive.

Ce vei învăta?

În cele două zile vei parcurge 11 module diferite care te vor ajuta să acumulezi abilităti relevante pe piata muncii si competente cheie pentru dezvoltarea ta profesională. Astfel, vei învăta mai multe despre branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate si vei pune în aplicare aceste concepte pentru a genera idei de afaceri cu potential si a învăta care sunt pasii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a transforma aceste idei în afaceri de succes. În plus, vei avea ocazia să discuti în mod direct cu specialisti Rompetrol si să afli de la ei răspunsurile la toate întrebările tale.

Cu cine?

Pe parcursul celor două zile, vei lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees & Prove PR si PR Manager How to Web & TechHub Bucharest.  Pasionată de comunicare, startup-uri si tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experientă de peste 7 ani în domeniu, a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la început de drum si a coordonat peste 50 de proiecte, evenimente si programe educationale, în tară si în străinătate.

În plus, vei avea ocazia să înveti din experienta invitatilor speciali care vor veni alături de tine pentru a-ti împărtăsi propriile experiente.

Ce se întâmplă după?

La finalul celor două zile de training, te vei alătura unei comunităti internationale de peste 500 de alumni, tineri pasionati de antreprenoriat si dezvoltare profesională. Astfel, vei avea ocazia să interactionezi în mod direct cu oameni cu preocupări si pasiuni similare, precum si acces la resurse de învătare si alte oportunităti relevante pentru dezvoltarea ta ulterioară.

Cum aplic?

Dacă vrei să acumulezi abilităti si competente cheie pentru dezvoltarea ta, să îti descoperi potentialul antreprenorialul si să înveti care sunt pasii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a-ti transforma pasiunea în business, înseamnă că Enterprise You este programul potrivit pentru tine!

Cu sprijinul Rompetrol, participarea la eveniment este gratuită si tot ce trebuie să faci este să te înscrii completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop. Asteptăm aplicatiile tale până sâmbătă, 31 mai, iar tu vei afla dacă te numeri printre finalisti luni, 2 iunie.

Ne vedem pe 5-6 iunie la Constanta si pe 12-13 iunie la Ploiesti!

Mult succes!

Workshop Sessions – Enterprise You este un eveniment organizat de Akcees în colaborare cu Rompetrol, cu sprijinul Departamentului de Chimie si Inginerie Chimică din cadrul facultătii de Stiinte Aplicate si Inginerie, Universitatea „Ovidius” din Constanta si al Facultătii de Tehnologia Petrolului si Petrochimie, Universitatea Petrol si Gaze din Ploiesti.

Mediatizarea proiectului este asigurată de Radio Lynx, Radio România International, Forbes România, Cariere, Business Woman, România Liberă, Comunicatedepresa.ro, IQAds, Iqool, eJobs, Startups.ro, România Pozitivă, Business Live, Online Student, Edu-TIM, Academic Link, Smart Financial, Bancherul.ro, Studentie.ro, Studentul.info, Think Business, Workstickers, Desprejoburi.ro Gratuitor.ro si Online Student.

Alti parteneri: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Student din Provincie, Edmundo, Educativa, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociatia Studentilor la Contabilitate si Informatică de Gestiune (ASCIG), DA Afaceri, Incubator 107, Sindicatul Studentilor din Cibernetică (SisC), Inspire Business, VWI Estiem, Liga Studentilor Români din Străinătate (LSRS), Softbinator, Romanian Business Leaders, Inventeaza.ro, Fundatia Post-Privatizare si Junior Achievement România.

Akcees este o organizatie non-profit ce îsi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele si initiativele organizatiei oferă tinerilor cu potential antreprenorial akcees la educatie si experientă profesională de cea mai bună calitate, oportunităti de networking, mentorat si finantare. Akcees contribuie la formarea de noi generatii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.

Cei peste 7000 de angajati prezenti în 12 tări fac din KazMunayGas International / Rompetrol una dintre cele mai puternice companii din România si un important jucător în regiunea Mării Negre si Mării Mediterante. Cu activităti în fiecare sector din domeniul petrolului si al gazelor, Grupul detine operatiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, explorare, productie si servicii industriale.

La nivel european, KazMunayGas International/Rompetrol detine peste 1000 de puncte distributie carburanti în sase tări (România, Republica Moldova, Bulgaria, Franta, Spania, Georgia si Ucraina), care operează sub brandurile Rompetrol si Dyneff. De asemenea, grupul detine o puternică retea de distributie produse petroliere, prin intermediul companiilor subsidiare, localizate în Spania si Elvetia (Dynegg si Vector Energy).

După ce a fost achizitionat în anul 2007 de către KazMunayGas, compania natională de petrol si gaze din Kazakhstan, KazMunayGas International/Rompetrol a devenit un pod energetic între resursele naturale disponibile în Asia Centrală si pietele de profil di Europa. Mai mult, Rompetrol oferă în Kazakhstan operatiuni de explorare, productie si servicii industriale, compania contribuind la reconstructia rafinăriilor din tară.