BuzzCamp la Bacau, pe 29 mai 2014

BuzzCamp, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera soseste in Bacau pentru prima editie, pe data de 29 mai, incepand cu ora 12:30, la Universitatea Vasile Alecsandri.

Cu aceasta ocazie, compania SCC va sustine un workshop dedicat studentilor la filologie si IT, care detin cunostinte de limba franceza, pe tema „Incepe cariera intr-o multinationala de renume – SCC”. "Vei avea ocazia  sa interactionati cu echipa companiei, sa afli totul despre cultura organizationala, structura companiei la nivel intern si international, oportunitatile de angajare si avansare in cariera", spun organizatorii.

Participarea la eveniment este gratuita, conditionata de completarea formularului de inscriere: http://buzzcamp.ro/event/bacau/inscriere/

Eveniment sustinut de Universitatea Vasile Alecsandri, Liga Studentilor din Bacau, ADDO Consult si Mega Bacau.

BuzzCamp se adresează tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. Este mai mult decât un eveniment de business. Este un semnal de alarmă, un ceas desteptător pe care ti-l facem cadou, menit să-ti aducă aminte că e momentul să actionezi.

Cu un mix de dezvoltare personală si orientare în carieră, bine definit si organizat, BuzzCamp te aduce în fata unor speakeri de renume (de la vedete până la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internatională.