Romtelecom ofera cea mai cuprinzatoare grila de canale Discovery Networks, inclusiv, in exclusivitate, noul ID Xtra

Clientii Romtelecom vor avea acces în curând la cel mai cuprinzător portofoliu de canale Discovery Networks din România, inclusiv de cel mai nou canal, axat pe zona de mister si suspans si disponibil în exclusivitate: ID Xtra.

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta pune pe tapet toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum si ID Xtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament. ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe continut din zona de mister si suspans, care dezvăluie povesti fără egal si mistere captivante din viata reală, într-un format modern si atractiv. Telespectatorii din România se vor putea bucura de noile show-uri de pe ID Xtra, inclusiv de emisiunea „Tabloid” a lui Jerry Springer, în care cunoscutul prezentator promite să răspundă curiozitătilor celor mai iscoditoare minti, dezvăluind povesti bizare de viată.

Grila de programe a Romtelecom include si continut exclusiv pentru pasionatii de sport, prin Dolce Sport care aduce, în exclusivitate, regaluri din NBA, Formula 1, World Rally Cup, Bundesliga, WTA, ATP 500 series si alte competitii faimoase. Mai mult, în functie de abonamentul detinut, clientii au la dispozitie si o suită de până la 20 canale HD din toate domeniile, de la canale de interes general (TVR HD, ProTV HD), muzică (iConcerts HD, Mooz Hits HD, UTV HD), filme (AXN HD, Sundance HD, Shorts HD, Filmbox HD) si documentare (Viasat HD, History HD) sau sport (Sport.ro HD, Dolcesport HD, Eurosport HD si Eurosport 2 HD).

„Prin oferta de vară, Romtelecom îsi reconfirmă promisiunea de a oferi continut de calitate pentru toate gusturile. Discovery este un brand recunoscut la nivel international, prin urmare ne bucură că suntem singurul operator care poate oferi clientilor săi avantajul de a detine toate canalele din oferta sa. Supercompetitiile disponibile în exclusivitate la Dolce Sport, dar si de celelalte canale din grilă, fac din oferta de televiziune de la Romtelecom una într-adevăr pentru toate gusturile”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Romtelecom si Cosmote România.

„Suntem încântati să anuntăm astăzi, în parteneriat cu Romtelecom, lansarea ID Xtra, un nou canal adresat publicului feminin din România, care furnizează continut unic din zona de mister si suspans, consolidând în acelasi timp portofoliul nostru si transformându-l astfel într-una din cele mai bune oferte de Pay-TV la momentul actual. Având în vedere specificul si unicitatea continutului, suntem încrezători ca ID Xtra va fi foarte bine primit de către telespectatorii din România”, a declarat Victoria Davies, Acting Country Manager SEE, Discovery Networks CEEMEA.

Oferta poate fi achizitionată telefonic, prin apel la 1930, online pe www.romtelecom.ro si în reteaua de magazine Romtelecom, Cosmote si Germanos.