La 1 an de la intrarea pe segmentul de asigurari de sanatate, Groupama asigura deja peste 30.000 de persoane

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pietei de profil din România, avea la sfârsitul lunii aprilie 2014, la 1 an de la intrarea pe piata de asigurări de sănătate, un portofoliu de peste 30.000 de asigurati, companii, IMM-uri si persoane fizice. Compania a accesat acest segment prin Asigurarea Medicală Integrală, un produs inovator, oferit în parteneriat cu Reteaua privată de sănătate Regina Maria. Printre cele mai mari companii ai căror angajati beneficiază deja de Asigurarea Medicală Integrală se numără Auchan, Orange, FrieslandCampina si Dacia-Renault Group.

“Ne-am angajat să le oferim românilor continuitate atunci când situatiile neprevăzute apar precum si servicii oneste si simple. Am respectat acest angajament si pe linia asigurărilor de sănătate, o piată foarte mare în România în termeni de nevoi, si o linie de business importantă pentru noi, printr-un produs adaptat cerintelor clientilor nostri. Asigurarea Medicală Integrală acoperă toate nevoile care vizează sănătatea respectiv prevenire, diagnostic si tratament, toate trei extrem de necesare si în acelasi timp interdependente. Experienta solidă a grupului, lider de piată în Franta pe piata asigurărilor medicale si startul promitător al produsului oferit în parteneriat cu Reteaua privată de sănătate Regina Maria ne oferă premisele necesare pentru a continua consolidarea prezentei pe acest segment”, a declarat Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări.

Desi a intrat recent pe segmentul asigurărilor de sănătate în România, debutul companiei pe această piată a avut loc printr-o inovatie. Asigurarea Medicală Integrală este un produs gradual, structurat în 3 pachete de servicii, optimizate în functie de profilul clientilor (sanatate.groupama.ro). Produsul combină avantajele unui abonament medical cu cele ale unui produs de asigurare medicală.

Groupama beneficiază de o expertiză internatională solidă, compania este lider de piată în Franta pe segmentul de asigurări de sănătate, cu 3.7 milioane persoane asigurate si prime brute subscrise în valoare de 1.9 miliarde de euro în 2013.

Groupama Asigurări este unul dintre liderii pietei de profil din România. Compania este parte a unuia dintre cele mai puternice grupuri internationale de asigurări si servicii financiare din Europa, cu peste 13 milioane de clienti si 35.000 de angajati, la nivel global.

De la data înfiintării sale, la finele secolului XIX, în vederea deservirii comunitătii agricole, Groupama s-a transformat într-un jucător de top pe piata din Franta, extinzându-si în acelasi timp operatiunile internationale în 11 tări.