Cardurile American Express, acceptate la plata in reteaua Dedeman prin POS-urile Bancpost

Bancpost, emitentul exclusiv al cardurilor de credit American Express in Romania, si Dedeman, liderul national in retailul materialelor de constructii si al amenajarilor interioare, anunta incheierea unui parteneriat prin care toate cardurile emise sub sigla American Express sunt acceptate la plata prin terminalele POS ale Bancpost instalate in cele 37 de magazine ale retailerului roman.

Posesorii de carduri de credit American Express emise in Romania beneficiaza de avantaje suplimentare.

Cardurile American Express Green si Gold permit efectuarea de cumparaturi in 3 Rate fara Dobanda, precum si recuperarea a pana la 2% din valoarea cumparaturilor inapoi pe card, prin programul de loialitate asociat “Puncte Oriunde”.

Totodata, cardul EuroLine American Express, emis de ERB Retail Services, ofera posibilitatea platii in 3 Rate fara Dobanda sau achitarea in 4 pana la 24 de Rate Usoare, cu o dobanda de doar 1% pe luna. Mai mult, pana pe 21 august 2014, posesorii de carduri EuroLine American Express care achizitioneaza in magazinele Dedeman produse de peste 1.000 de lei prin sistemul de Rate Usoare beneficiaza de o promotie speciala. Astfel, clientii sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru Premiul cel Mare in valoare de 3.000 de lei sau cele 3 Premii Lunare de 1.000 lei.

“Suntem incantati ca, prin colaborarea cu noul nostru partener, Dedeman, putem oferi clientilor nostri si mai multe optiuni pentru utilizarea cardurilor de credit American Express. Facilitatile multiple si programele de loialitate asociate au capacitatea de a creste optimismul consumatorilor si devin tot atatea argumente pentru clienti de a utiliza cu incredere aceste instrumente pentru achizitia avantajoasa a produselor si serviciilor dorite.” a declarat Alexandru Andrei, Head of Merchant Acquiring Business, Bancpost.

Cardurile Visa si MasterCard emise de Bancpost pot fi utilizate, ca si pana acum, la plata in magazinele Dedeman, iar posesorii cardurilor de credit Visa se pot bucura in plus de sistemul de Rate fara Dobanda.

Cardurile American Express sunt acceptate la plata in toate cele peste 2.000 de locatii partenere care detin terminale POS instalate de Bancpost. Tranzactiile cu cardul realizate la comercianti prin terminalele POS nu presupun plata unui comision de catre clienti, indiferent de emitentul cardului.

Bancpost este o banca de top 10 in Romania, cu o experienta pe piata locala de peste 23 de ani. Banca are 2,800 de angajati, o  retea teritoriala extinsa de 190 de sucursale, 8 Centre Regionale si 8 Centre de Afaceri si peste 1 milion de clien?i corporativi, de retail si institutionali pentru care ofera o gama variata de solutii financiar-bancare eficiente si de incredere. Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri - a dezvoltat retele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.800 POS-uri si 230 APS-uri care ofera accesul comod si permanent la serviciile Bancii. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard.

Dedeman este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in 1992. Este lider de piata in domeniul retail-ului de materiale de constructii si pentru amenajari interioare de tip Do-It-Yourself. Reteaua Dedeman numara 37 de magazine la nivel national, comercializand peste 45.000 de produse din game precum: materiale de baza in constructii, gresie si faianta, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice, mobila, decoratiuni interioare, electronice si electrocasnice, utilaje, scule si accesorii, produse pentru gradina. De asemenea, sunt oferite clientilor si servicii de calitate: solutii de finantare, livrarea marfii, proiectare bai si bucatarii, consultanta gratuita, service scule electrice, mixare vopsele, comenzi speciale.