Asistentul Financiar BCR - cel mai complex motor de analiza automata a fluxului de venituri si cheltuieli

Banca Comerciala Română (BCR) oferă în mod gratuit clientilor săi, utilizatori de internet banking - Click 24 Banking, cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri si cheltuieli, dublat de un set de functionalităti pentru analiză, administrare si planificare a bugetului personal - Asistentul Financiar BCR.

Asistentul Financiar BCR este o aplicatie online unde siguranta datelor este asigurată de securitatea aplicatiei Click 24 Banking.


„Asistentul Financiar BCR oferă clientilor transparentă totală asupra cheltuielilor si vizibilitate totală asupra finantelor proprii. Asistentul Financiar BCR este un serviciu online pentru gestionarea finantelor personale, un instrument de educatie financiară care crează clientilor confortul si obisnuinta de a urmări periodic veniturile si cheltuielile, de a face predictii pentru propriul buget si de a stabili tinte de cheltuieli, economii si investitii”, a declarat Marian Ignat, Director Executiv al Directiei Managementul Canalelor Retail în cadrul BCR.

Peste 90% din operatiuni efectuate prin Click 24banking sau cu cardul sunt categorisite automat de Asistentul Financiar. Clientii au posibilitatea de a-si identifica cheltuielile viitoare si de a face estimări, de a se compara cu profile din aceeasi categorie cu ei, de a fi notificati cu privire la tintele de cheltuili pe care si le-au previzionat si de a-si vizualiza evolutia portofoliul în timp.

Asistentul Financiar BCR generează o perspectivă globală asupra bugetului propriu, posibilitatea de a vizualiza rapid toate veniturile si cheltuielile personale, control absolut asupra banilor detinuti.

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operatiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societătile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clientilor si după numărul celor pentru care BCR este principală institutie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 23 de birouri mobile dedicate companiilor si 563 de unităti retail localizate în majoritatea oraselor din întreaga tară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR având la dispozitie cea mai mare retea natională de ATM - peste 2.100 de bancomate si POS - 13.500 de terminale pentru plată cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. 

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. Aproximativ 46.000 de angajati deservesc 16.4 milioane de clienti in cadrul a 2.800 de filiale din 7 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia). La 31 martie 2014, Erste Group detinea active totale in valoare de 203,9 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 103,3 milioane EUR si un raport cost/venituri de 57,0%.