Colina Motors a oferit o unitate Hyundai Elantra facelift Politiei Rutiere IlfovColina Motors a oferit o unitate Hyundai Elantra facelift Politiei Rutiere Ilfov

Colina Motors, distribuitor autorizat Hyundai, a oferit recent Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov, spre testare, o unitate Hyundai Elantra facelift, în cadrul unei ceremonii de predare desfăşurate la showroom-ul din şos. Olteniţei nr. 181, Popeşti-Leordeni.

Autoturismul echipat cu motor de 1.6 litri MPi va fi utilizat de către Poliţia Rutieră din cadrul oraşului Popeşti-Leordeni în actiuni specifice, pe o perioadă de cinci luni, cu posibilitatea prelungirii acestui parteneriat. Noul model Hyundai va putea fi întâlnit frecvent în perioada sezonului estival şi pe Autostrada Bucureşti-Constanţa în cadrul acţiunilor de monitorizare a traficului, prevenire a accidentelor rutiere şi intervenţie realizate de către Poliţia Rutieră.

Modelul Hyundai Elantra poarta însemnele Poliţiei Rutiere şi este echipat cu aparatură specifică: rampă luminoasă, sirenă, staţii de emisie-recepţie TETRA (TErrestrial Trunked RAdio), aparat etilotest.

“Siguranţa în trafic reprezintă un aspect foarte important al zilelor noastre, motiv pentru care am demarat parteneriatul cu Poliţia Rutieră Ilfov. Prin intermediul acestuia dorim să sprijinim activităţile de prevenire a accidentelor rutiere şi a cauzelor acestora.” – a declarat Andra Piţigoi, Director General Colina Motors.

Chiar dacă, în primele luni ale acestui an, tendinţa este de uşoară creştere în ceea ce priveşte înmatriculările de autoturisme noi în România, volumele de vânzări rămân la cote reduse, cu mult sub cele înregistrate în anii 2007-2008. La nivel total, dintre cele 82.563 de autoturisme înmatriculate în primele patru luni din 2014, doar 18.277 sunt maşini noi (22%), diferenţa de 64.286 auturisme (78%) fiind reprezentată de auto rulate – unităţi care din punct de vedere tehnic nu oferă acelaşi nivel de siguranţă în comparaţie cu cele noi.

“Sperăm ca acesta să fie doar primul pas pe care Colina Motors îl face în colaborare cu Poliţia Rutieră, iar parteneriatul să fie extins şi către alte acţiuni de natură să sprijine condusul defensiv.” – a adăugat Andra Piţigoi.

Colina Motors este distribuitor si reparator autorizat Hyundai incepand cu anul 2009, activitatea  specifică acestei mărci desfăşurându-se în complexul Colina Motors din Popeşti-Leordeni. În aceeasi locatie se află şi showroom-ul şi atelierul service dedicate mărcii Ford, service-ul autorizat Mercedes-Benz, precum şi o staţie I.T.P autorizată R.A.R.