Invitati speciali si povesti de succes la Enterprise YouInvitati speciali si povesti de succes la Enterprise You

La finalul săptămânii, 30 de tineri vor descoperi cum îsi pot transforma pasiunea în carieră participând la Enterprise You, program de training pan-european organizat de Akcees în Constanta cu sprijinul Rompetrol. Înscrierile pentru editia care va avea loc în Ploiesti pe 12 si 13 iunie continuă până sâmbătă, 7 iunie, iar aplicatiile se realizează completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop

Akcees si Rompetrol organizează împreună două noi editii ale programului de training Enterprise You, dedicate de această dată studentilor Universitătii Ovidius din Constanta (5-6 iunie) si Universitătii Petrol si Gaze din Ploiesti (12-13 iunie). Programul sustine acumularea de noi competente si abilităti în domenii precum branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate, utilizând o abordare interactivă. În cele două zile de training, studentii vor parcurge 11 module diferite care îi vor ajuta să acumuleze abilităti relevante pe piata muncii si competente cheie pentru dezvoltarea profesională. 

“Acoperind întregul lant valoric al industriei de petrol si gaze, KMG International / Rompetrol este o referintă în toate cele 12 tări în care îsi desfăsoară activitatea, fiind una dintre primele companii din România care a initiat programe de dezvoltare a studentilor si absolventilor la început de carieră. Această initiativă dezvoltată în colaborare cu Akcees vine să întărească angajamentul Grupului fată de calitate si leadership în educatie, oferind tinerilor cu rezultate academice remarcabile activităti si programe menite să le sustină dezvoltarea continuă si să-i formeze ca profesionisti”, a declarat Florin Luca, Director Resurse Umane al KMG International/ Rompetrol.

Notiunile teoretice vor fi puse în practică prin aplicatii si jocuri interactive, iar participantii vor lucra alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees, PR Manager How to Web & TechHub Bucharest, si trainer profesionist cu o experientă de peste 7 ani în domeniu. Daniel Dragomir (Co-Fondator & CEO TechHub Bucharest), Giani Kacic (CFO Rompetrol Rafinare) si Laurentiu Coltănel (Director General Rafinăria Vega Ploiesti) sunt invitatii speciali care vor fi alături de tineri pentru a oferi sfaturi din propria experientă si a le răspunde la întrebări.

Antreprenor cu experientă în vânzări, marketing si managementul proiectelor, Daniel Dragomir este Co-Fondator si CEO TechHub Bucharest, primul spatiu de co-working din România adresat exclusiv profesionistilor în tehnologie, parte a retelei globale TechHub. În mai putin de un, TechHub Bucharest a devenit centrul comunitătii tech si a adus în fata audientei nume mari în domeniul tehnologiei la nivel mondial în cadrul evenimentelor organizate periodic.

CFO al Rompetrol Rafinare, Giani Kacic este responsabil de strategia financiară si supravegherea operatiunilor financiare zilnice ale celei mai mari rafinării din România. Colaborarea sa cu Rompetrol a început în mai 2003, timp în care a ocupat diferite pozitii (Financial Controller RomOil, CFO al Business Unit-ului Rafinare si Petrochimie, Manager de proiect pentru implementarea SAP ERP).

Laurentiu Coltănel este directorul general al Raginăriei Vega Ploiesti, fiind responsabil de coordonarea activitătii de productie, a diversificării gamei de produse, precum si de coordonarea proiectelor de investitii si supervizarea operatiunilor financiare. Laurentiu s-a alăturat Rompetrol în 2005 după absolvirea Universitătii Petrol si Gaze din Ploiesti.

Dezvoltat de 7 organizatii europene în cadrul EU Enterprise Partnership, Enterprise You este un program de training care ajută participantii să acumuleze competente si abilităti cheie pentru dezvoltarea lor profesională si îi învată cum să îsi dezvolte pasiunile într-o carieră de succes. Înscrierile pentru editia care va avea loc în Ploiesti pe 12 si 13 iunie continuă până sâmbătă, 7 iunie, iar aplicatiile se realizează completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop. Cu sprijinul Rompetrol, participarea la eveniment este gratuită.

Peste 50 de tineri au participat la cele două editii Enterprise You organizate până acum în România, iar programul a dezvoltat o comunitate de peste 500 de alumni la nivel european. După absolvirea acestuia, participantii editiilor din Constanta si Ploiesti se vor alătura la rândul lor acestei comunităti si vor putea astfel să interactioneze în mod direct cu alti tineri cu preocupări si pasiuni similare si să beneficieze de acces la resurse de învătare relevante pentru dezvoltarea lor profesională.

Enterprise You îi ajută pe tineri să îsi descopere adevărate valente profesionale, să aibă încredere în fortele proprii si să îsi transforme pasiunea în carieră. Datorită feedback-ului primit, programul a continuat să se dezvolte în diferite state membre ale Uniunii Europene, fiind în prezent implementat tări precum Marea Britanie, Spania, Franta, Italia, Grecia sau Slovacia. Cele două editii Enterprise You organizate în România s-au desfăsurat în Bucuresti, iar anul acesta, cu sprijinul Rompetrol, programul ajunge în Constanta si Ploiesti.

Akcees este o organizatie non-profit ce îsi propune să devină cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele si initiativele organizatiei oferă tinerilor cu potential antreprenorial akcees la educatie si experientă profesională de cea mai bună calitate, oportunităti de networking, mentorat si finantare. Akcees contribuie la formarea de noi generatii de tineri antreprenori prin facilitarea transformării ideilor inovatoare în afaceri de succes.