CEC Bank reduce comisionul la transferul de bani prin serviciul MasterCard MoneySend

Incepand din luna iunie, CEC Bank a redus comisionul la transferurile de sume prin serviciul MasterCard MoneySend. Astfel, pentru operatiunile de transfer sume pe teritoriul Romaniei prin cardurile MasterCard CEC Bank se aplica un comision unitar de 0,1% plus 1 leu.

“In anul 2012, anul lansarii acestui serviciu, CEC Bank a fost prima banca din Uniunea Europeana care a permis trimiterea de bani prin serviciul MoneySend prin reteaua de echipamente ATM a bancii. Ne bucuram ca am fost promotorii unei premiere la nivel european si ca putem sa venim din nou in sprijinul clientilor nostri, oferind costuri reduse la utilizarea acestui serviciu sigur, simplu si rapid”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

"La operatiunea de transfer bani prin ATM pe teritoriul Romaniei din cardurile MasterCard CEC Bank catre alte carduri MasterCard sau Maestro emise de institutii financiare din Romania se percepe cel mai mic comision pentru clientii CEC Bank. Astfel, comisionul pentru o plata prin virament in sistem interbancar  este in valoare de 4,5 lei pentru sume de pana la 500 lei, prin serviciul Internet Banking – CEConline comisionul este in valoare de 3,15 lei (redus cu 30% fata de unitatile bancii), in timp ce comisionul pentru transfer sume prin serviciul MasterCard MoneySend pentru sumele din intervalul 10-500 lei variaza intre 1,01 lei si 1,5 lei", a explicat domnul Andrei Liviu Stamatian, Prim-Vicepresedintele CEC Bank.

Serviciul este disponibil in reteaua de peste 1.100 de bancomate a CEC Bank, atat pentru transferuri nationale cat si internationale. In acest moment, tarile catre care se pot trimite bani prin serviciul MoneySend sunt: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Georgia, Ungaria, Israel, Kosovo, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Polonia, Federatia Rusa, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

“Ne bucuram ca impreuna cu partenerii nostri de la CEC Bank putem sa le oferim posesorilor de carduri MasterCard si Maestro servicii inovatoare precum MasterCard MoneySend, care permite transferul simplu, convenabil si rapid al banilor. Prin folosirea vastei retele de ATM-uri CEC Bank, transferurile se pot efectua la orice ora din zi si din noapte, direct de pe cardul MasterCard, fara ca utilizatorii sa fie nevoiti sa completeze formulare sau sa retraga numerar in prealabil. In plus, destinatarul  primeste banii direct pe cardul sau MasterCard sau Maestro, putand sa-i foloseasca imediat pentru plati, fara a mai fi nevoie sa faca eforturi suplimentare pentru a ridica banii”, a declarat domnul Cosmin Vladimirescu, General Manager Romania in cadrul MasterCard Europe.

CEC Bank nu comisioneaza operatiunea de primire a banilor. Pentru tranzactiile transfrontaliere se mentin comisioanele actuale. Informatii suplimentare despre serviciul MasterCard MoneySend pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate CEC Bank, apeland Info CEC Bank la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul de internet al bancii, www.cec.ro.