CEC Bank, premiata pentru cea mai buna inovatie in serviciile financiare: liniile de credit pentru dezvoltarea sustenabila

In cadrul conferintei Global Sustainable Finance – Financing & Investing for a Sustainable Economy, CEC Bank a primit Certificatul de Merit pentru cea mai buna inovatie in serviciile financiare, ca recunoastere a succesului bancii in acordarea liniilor de credit pentru dezvoltarea sustenabila si in sustinerea proiectelor de dezvoltare cu componenta europeana nerambursabila a autoritatilor publice locale.

Distinctia a fost primita de catre Ramona Ivan, director al Directiei Relatii Externe si Finantari Structurale in cadrul CEC Bank, fiind acordata de Michael Obert, primarul orasului Karlsruhe si Guido Rebstock, director in cadrul Ministerului Finantelor si Economiei al landului Baden-Wuerttemberg.

Conferinta Global Sustainable Finance – Financing & Investing for a Sustainable Economy s-a desfasurat la Karlsruhe, Germania, sub egida Organizatiei Europene pentru Dezvoltare Durabila, in colaborare cu Primaria orasului Karlsruhe si Asociatia de Dezvoltarea a Institutiilor Financiare din Asia si Pacific.

Potrivit organizatorilor, la competitie au participat peste 200 de banci si institutii financiare din 30 de tari de pe toate continentele. Organizatia Europeana pentru Dezvoltare Durabila este un organism dedicat, care are ca obiectiv unic dezvoltarea de strategii, programe, initiative si proiecte care sa contribuie la punerea in aplicare a Strategiei Uniunii Europene pentru Dezvoltare Durabila.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile CEC Bank pot fi obtinute de catre clienti in orice unitate a bancii, apeland Info CEC Bank la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.