Status Credit de la Libra Internet Bank, serviciul online prin care clientii urmaresc in timp real aprobarea dosarului de credit

Libra Internet Bank lansează un nou serviciu online inovator. Status Credit este aplicatia care le permite clientilor băncii să fie în permanentă la curent cu starea dosarului de credit si să ataseze documentele necesare, semnate electronic, direct în aplicatie, fără a mai fi nevoiti să se deplaseze la bancă.

Proiectul a rulat de la începutul anului, în fază pilot, într-un număr de 4 sucursale ale băncii, fiind primit foarte bine de clienti, astfel încât serviciul Status Credit a fost acum extins în toată reteaua de sucursale a Libra Internet Bank.

„Ne bazăm pe rapiditate si pe asigurarea celor mai buni timpi de răspuns din piata bancară. În acest scop a fost creată si platforma Status Credit care, la fel ca toate inovatiile tehnologice pe care le-am adus pe piată în ultimii ani, îsi propune să îi ofere clientului Libra Internet Bank cea mai bună experientă, prin tehnologie”,a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Aplicatia este usor de utilizat, iar clientii au acces în timp real la date cu privire la etapele prin care trece solicitarea de credit. Totodată, au posibilitatea de a trimite online diverse documente necesare pentru alcătuirea dosarului de credit.

Clientii se pot conecta cu datele pe care le primesc prin e-mail în momentul în care solicită deschiderea unui nou dosar de credit.

Libra Internet Bank este o bancă înregistrată în România, supusă legilor române si normelor de supraveghere ale Băncii Nationale a României si participantă la Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar (FGDB) din România, depozitele clientilor săi fiind garantate în conditiile si limitele prevăzute de legile române.

Principalele categorii de clienti ai băncii sunt profesiile liberale, fermierii, IMM-urile si companiile mari. De 11 ani, banca face parte din grupul american de investitii New Century Holdings, iar din anul 2011 se pozitionează ca „bancă a Internetului”, având una dintre cele mai performante si mai premiate aplicatii de Internet Banking de pe piata bancară din România.

Libra Internet Bank are o retea de 35 de sucursale la nivel national si, cu o valoare totală a activelor de 1.202.192.716 RON la sfârsitul anului 2013, după o crestere neîntreruptă în ultimii 4 ani, se situează pe pozitia 28 în sistemul bancar românesc.