Clientii Garanti Bank isi pot plati extrasele de cont pentru Bonus Card prin PayPoint

Garanti Bank, una dintre cele mai inovatoare si dinamice bănci de pe piata locală si PayPoint România, principalul operator de plăti în numerar si încărcare electronică prin puncte de retail, au semnat un acord pentru colectarea plătilor aferente extraselor de cont lunare pentru cardul de credit al băncii, Bonus Card.

Posesorii de Bonus Card îsi pot plăti acum datoriile pentru cardul de credit în trei pasi simpli:

1. Clientul se prezintă cu extrasul de cont pentru Bonus Card în magazinul partener PayPoint

2. Vânzătorul scanează codul de bare de pe extras si încasează în numerar suma datorată

3. Terminalul PayPoint emite o chitantă de confirmare a plătii, care contine toate detaliile tranzactiei.

Terminalele PayPoint se găsesc în peste 8.350 magazine de proximitate din întreaga tară, atât în zonele urbane, cât si în cele rurale. Pentru a identifica cel mai apropiat magazin partener PayPoint, consumatorii pot consulta website-ul www.paypoint.com/romania, sectiunea Localizare Comerciant.

,,Obiectivul nostru este de a îmbunătăti constant nivelul de satisfactie al clientilor nostri. Astfel, ne bucurăm să semnăm acest parteneriat cu PayPoint, intentia noastră fiind să le oferim posesorilor de Bonus Card optiuni de plată a extrasului de cont lunar convenabile, comode, eficiente din punct de vedere al timpului si usor de folosit“, a declarat Emre Unal – Director Carduri Garanti Bank.

,,Acest parteneriat vine în întâmpinarea utilizatorilor Bonus Card cu o solutie flexibilă si modernă pentru plata extraselor de cont lunare. Suntem convinsi că avantajele sistemului PayPoint vor fi extrem de apreciate de clientii Garanti Bank, întrucât răspund nevoilor de  transparentă, sigurantă si comoditate, aspecte atât de importante mai ales atunci când vine vorba de servicii financiare. Plătile pot fi efectuate în toate cele peste 8.350 de magazine de proximitate cu program prelungit, concomitent cu efectuarea cumpărăturilor zilnice, iar economisirea timpului, lipsa efortului sau a costurilor suplimentare sunt doar câteva din beneficiile ce recomandă serviciile noastre“, a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Bonus Card este un produs unic în România, fiind cel mai complex instrument de plată din piată, atât pentru posesorii de card, cât si pentru comercianti. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o tranzactie, atât în tară cât si în străinătate, iar bonusul reprezintă bani care pot fi folositi ulterior pentru cumpărături gratuite în reteaua magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în functie de nevoile personale.

Bonus Card detine o retea complexă de magazine partenere în toată tara, formată din peste 5.000 de comercianti. Bonus Card poate fi de asemenea utilizat pentru a refinanta orice card de credit sau împrumut de nevoi personale contractat de la alte bănci, fie în 36 de rate fără dobândă, fie cu o perioadă de gratie de 6 luni si o reducere de 10%.