Clientii Paravion.ro pot primi roaming gratuit in vacanta, daca au abonament la Vodafone

Paravion.ro, primul operator de turism 100% online din România, în parteneriat cu Vodafone România, unul dintre cei mai importanti operatori telecom din tară, lansează, pentru perioada august-septembrie 2014, o campanie prin care oferă gratuit optiunea „Roaming pe zi” abonatilor Vodafone care achizitionează pachete de vacantă prin Paravion.ro, în  cele mai vizitate destinatii de vacantă, din insulele grecesti, Turcia si Spania.

Campania lansată de cele două companii se adresează tuturor clientilor comuni Paravion.ro si Vodafone care achizitionează de pe Paravion.ro pachete de vacantă în destinatii din Uniunea Europeană si Turcia, precum Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca sau Tenerife.

Potrivit regulamentului campaniei, acestia trebuie să achizitioneze pachetele de vacantă complete pentru destinatiile mentionate până la data de 30 septembrie, să fie clienti persoane fizice Vodafone si să dispună de abonamente compatibile cu optiunea Roaming pe zi.

„Obiectivul nostru este să le oferim clientilor vacanta perfectă, din momentul în care îsi aleg destinatia, până la ultimul moment, al îmbarcării spre casă. Având în vedere că insulele grecesti, Turcia si Spania se numără printre destinatiile de vacantă preferate ale românilor, ne-am gândit, alături de partenerul nostru Vodafone, să le facem vacanta mai usoară, eliminând grija roaming-ului”, declară Remus Visan, Managing Director Paravion.ro.

Pentru a dispune integral de beneficiile campaniei, clientii Paravion.ro si Vodafone trebuie să achizitioneze un pachet turistic complet (bilet de avion charter, cazare si alte servicii specifice pachetelor cu destinatiile Antalya, Bodrum, Kos, Creta, Chania, Corfu, Rhodos, Santorini, Mykonos, Mallorca, Tenerife) până la data de 30 septembrie de pe Paravion.ro, si să să activeze optiunea de Roaming pe zi de la Vodafone pe perioada vacantei.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din România si oferă servicii precum rezervări de bilete de avion, vacante, închirieri auto si hotel. Site-ul dispune de un Call Center 24/24 si de solutii de sigurantă dezvoltate de către PayU. În 2013, Paravion.ro a lansat aplicatia pentru mobil Paravion powered by Vodafone prin care utilizatorii îsi pot rezerva si plăti zborurile cu avionul direct prin intermediul telefonului mobil.

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 435 de milioane de clienti, la 30 iunie 2014. Vodafone are divizii în 30 de tări de pe cinci continente si peste 50 de retele partenere în întreaga lume.