Lidl a deschis un nou magazin, in zona Pipera - magazinul cu numarul 178 in Romania

Lidl continuă investitiile în România prin inaugurarea pe data de 28 august 2014 a unui magazin nou construit, reteaua sa din România însumând în prezent 178 de magazine.
 

Noua unitate se deschide în cartierul Pipera din localitatea Voluntari, pe strada Erou Iancu Nicolae nr. 88 si are o suprafată de vânzare de aproximativ 1200 m2. Totodată, cu ocazia deschiderii acestui magazin au fost create 15 noi locuri de muncă la nivel local. 

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecventă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reteaua Lidl fiind produse în România.

Evitând intermediarii, oferta Lidl asigură produse în acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare tară în care activează, Lidl propune clientilor săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tări.

Lidl va continua investitiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel national. Lidl are în prezent aproximativ 3.800 de angajati în reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activând în 26 de tări europene si având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajati, Lidl se numără printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.