Destinatii exotice pentru Revelion 2015 - preferintele romanilor

Romanii au prins gustul tarilor exotice si incep sa inteleaga ca isi pot petrece Revelionul in destinatii de lux la preturi mai mici daca isi cumpara din timp biletele. Chiar daca ne aflam la inceputul toamnei, cand inca se mai consuma „vacantele de vara”, exista turisti care incep deja sa se gandeasca la urmatorul concediu si profita de reducerile de early booking pentru rezervarea noptii dintre ani.

„Cea mai vanduta vacanta de Revelion anul acesta estimam ca va fi Maldive. Este o destinatie nou introdusa, premium si chiar daca este printre cele mai scumpe, s-a ocupat deja in proportie de 30%. In ultimii ani turistii prefera pentru Revelion fie vacantele cu mult soare si relaxare pe insule exotice cum sunt Maldive, Mauritius, Bali si Republica Dominicana, fie circuitele in care imbina si aspectul cultural in Thailanda si Bangkok sau Mexic si Cuba”, explica Daniela Dumitrica, Marketing Manager Paralela 45.

Maldive, paradisul iubitorilor de sporturi acvatice, cu bungalow-uri suspendate deasupra apei, se numara printre cele mai cautate oferte anul acesta, in ciuda pretului pachetului care incepe de la 3985 euro/ persoana pentru 6 nopti cazare la hotel de 5* cu masa conform ofertei, bilet de avion si transfer.

O varianta mai accesibila a paradisului acvatic sunt insulele Mauritius, aflate de-a lungul coastelor continentului african, unde oferta incepe de la 2850 euro/ persoana pentru 8 nopti cazare hotel de 5* demipensiune, bilet de avion si tranferuri.

Cu un buget mai scazut, turistii aventurieri pot vizita Mexicul si Cuba, respectiv orasele Cancun si Havana, intr-o excursie de 9 nopti la hoteluri de 4 si 5*, bilet de avion si transferuri, incepand de la 2190 euro/ persoana. O astfel de vacanta satisface gusturile fiecaruia prin atractiile culturale, muzee, catedrale si piete, dar si prin cadrul natural deosebit cu plaje superbe si nisip alb si bogatii arheologice.

Cei ce-si doresc sa faca shopping, dar in acelasi timp sa stea si la plaja pot merge in insulele Bali pentru 6 zile, iar apoi isi pot continua vacanta cu vizitarea orasului Singapore, megalopolisul cosmopolit situat la raspantia a numeroase culturi. Oferta incepe de la 1945 euro/ persoana timp de 8 nopti la hotel de 4 si 5* cu mic dejun, transport avion si transferuri.

Cele mai accesibile vacante de Revelion raman in Thailanda si Republica Dominicana. Cu un buget de 1245 euro/ persoana, turistii pot sta la plaja in renumita statiune thailandeza Pattaya si pot vizita siturile arheologice din apropiere, urmand apoi sa petreaca si cateva zile in Bangkok. Oferta include 7 nopti de cazare la hoteluri de 5*, transport cu avionul si transferuri.

Republica Dominicana este destinatia ideala pentru o vacanta de vis atat pentru cei ce doresc sa se bucure de servicii de lux intr-un resort all inclusive, cat si pentru iubitorii de eco-aventura, arta, cultura, distractie, sau pentru cei ce vor doar sa se relaxeze pe nisipul alb al plajelor. Oferta de Revelion incepe de la 1375 euro/ persoana pentru 8 nopti de cazare la hotel de 5*, ultra all inclusive, transport cu avionul si transferuri.

Paralela 45 activeaza de peste 24 de ani pe piata vacantelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din Romania. Paralela 45 a fost votata timp de sase ani la rand drept “Cea mai de incredere agentie de turism din Romania”, conform studiului independent Reader’s Digest. Paralela 45 pune la dispozitia turistilor romani peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate si intern, precum si bilete de avion.