Carrefour - 4 noi magazine de proximitate in franciza, in retelele Express si Contact, in judetul Bistrita Nasaud

Grupul Carrefour România anuntă intrarea în retelele Express si Contact a 4 magazine de proximitate în franciză, în judetul Bistrita Năsăud: Express Alma  Florilor, Express Alma Andrei Muresanu, Express Alma Împăratul Traian, în orasul Bistrita si Contact Alma Lechinta în comuna Lechinta.

În acest moment, reteaua „Express” numără 47 de magazine, dintre care 10 unităti în orasul Brasov, o unitate în Galati, trei unităti în Giurgiu, o unitate în Satu Mare, trei unităti în Bistrita si 29 în Bucuresti si Ilfov. Express combină profesionalismul angajatilor si calitatea produselor cu care te-ai obisnuit în magazinele Carrefour, cu rapiditatea de cumpărare si caracterul personal al unui magazin de proximitate.

În acest moment, reteaua „Contact” numără 7 magazine după cum urmează: câte o unitate în  Hărman (judetul Brasov), Mizil (judetul Prahova), Ivesti (judetul Galati), Hârsova (judetul Constanta), Fetesti (judetul Ialomita), Pechea (judetul Galati) si Lechinta (judetul Bistrita Năsăud). Magazinele Contact prezintă o ofertă variată, cu o sortimentatie restrânsă pe categorii de produse. Spre deosebire de Express, acest nou format de magazin include si produse nonalimentare, după modelul „magazinului universal”.

Conceptul de franciză propus de către Carrefour România permite partenerului care are o afacere de familie (1-3 magazine) sau o retea de magazine să păstreze, să administreze si să îsi dezvolte această afacere. Afacerea este în continuare condusă de către proprietarul acesteia care este asistat în gestionarea magazinului de către Carrefour România. Scopul Carrefour este acela de a mentine specificitatea fiecărui comert de proximitate, respectând rezultatul anilor de experientă a partenerilor săi si adăugând elementele Express si Contact distinctive pentru a întări si dezvolta ceea ce există deja. Nu creăm m2 noi de comert de proximitate modern care să asfixieze comertul deja existent, ci sprijinim ceea ce exista deja.

Date cheie despre cele 4 magazine de proximitate:

Express Alma Florilor se află pe strada Andrei Muresanu nr. 13 oras Bistrita, are o suprafată de 80 m2 si însumează aproximativ 2.000 de produse.

Express Alma Andrei Muresanu se află pe strada Andrei Muresanu nr. 50,  oras Bistrita, are o suprafată de 180 m2 si însumează aproximativ 3.000 de produse.

Express Alma Împăratul Traian se află pe strada Împăratul Traian, nr. 37A, oras Bistrita, are o suprafată de 100 m2, însumează aproximativ 3.000 de produse si detine 4 locuri de parcare gratuite.

Contact Alma Lechinta se află pe Strada Principală nr. 509 A, Comuna Lechinta, Judetul Bistrita Năsăud, are o suprafată de 100 m2, însumează aproximativ 2.000 de produse si detine 2 locuri de parcare gratuite.

Carrefour operează în prezent în România 5 formate de magazine, cu un total de 160 de unitati: 25 hipermarketuri „Carrefour”; 80 supermarketuri „Market”; 47 magazine de proximitate „Express”; 7 magazine de proximitate „Contact”, 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.