Carrefour Vulcan - al 26-lea hipermarket din tara si al 9-lea din Bucuresti

Grupul Carrefour anuntă deschiderea celui de-al 26-lea hipermarket Carrefour din tară, Carrefour Vulcan, în cadrul celui mai nou centru comercial din Bucuresti, Vulcan Value Center, dezvoltat de NEPI.

„De peste 13 ani suntem pe primul loc în inimile românilor iar acest lucru se explică prin trei axe strategice importante ale Grupului Carrefour România. În primul rând, zilnic, avem cele mai mici preturi la toate produsele. În al doilea rând, avem grijă ca magazinele noastre să fie un mediu de cumpărături plăcut si modern, prin implementarea celor mai noi concepte comerciale, de design si protectie a mediului. Nu în ultimul rând, facem aceste lucruri punând acces pe factorul uman, motiv pentru care dorim ca atât angajatii cât si clientii  care ne trec pragul să se simtă bine. Îi invităm, asadar, pe bucuresteni să se bucure de toate aceste lucruri în noul hipermarket din Bucuresti, Carrefour Vulcan” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director General al Carrefour România.

Date cheie despre hipermarketul Carrefour Vulcan: adresă: Str. Mihail Sebastian nr. 88, sector 5; gama de articole: aproximativ 50.000; locuri de muncă noi: 320; laboratoare de fabricatie proprii: brutărie, patiserie, cofetărie, gastronomie si pizza, rotiserie; orar magazin luni-duminică: 7:30-22:00; suprafată de vânzare 7.500 m2; locuri de parcare: 1.200.

Carrefour Vulcan beneficiază de aparatură ce reduce consumul de energie electrică si a emisiilor de dioxid de carbon: iluminarea prin LED-uri reduce consumul de energie electrică cu 35%.; sistemele de refrigerare reduc emisiile de dioxid de carbon cu peste 900 tone pe an; căldura generată de sistemul de refrigerare este redirectionată către spatiile de depozitare anexe magazinelor, eliminând nevoia folosirii unor alte surse de energie; zonele de depozitare marfă sunt echipate cu sisteme inteligente de iluminare care favorizează, pe timpul zilei, lumina naturală în detrimentul celei artificiale.

În perioada 4-17 septembrie, Carrefour Vulcan îsi asteaptă clientii cu sute de surprize: super tombolă de deschidere cu premiul cel mare 5.000 euro si zeci de aparate electronice si electrocasnice; cuponiada 25 lei din 30 în 30 min, pe linia caselor un client va fi ales prin tragere la sorti pentru a primi un cupon de cumparaturi de 25 lei. Pe 4 septembrie, clientii sunt asteptati cu sampanie si un tort preparat chiar de către profesionistii Carrefour.

Până duminică, Carrefour a pregătit momente de dans, acrobatii în parcare si surprize pentru cei mici, iar în ziua deschiderii, din oră în oră, prin tragere la sorti, câte un client norocos va primi contravaloarea cosului de cumpărături.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile.

În România, Grupul Carrefour detine 161 de magazine dintre care 26 hipermarketuri 'Carrefour', 80 supermarketuri 'Market', 47 magazine de proximitate 'Express', 7 magazine de proximitate 'Contact' si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro

Vulcan Value Center este un parc de retail perfect adaptat nevoilor si dorintelor locuitorilor din zonă, prin pozitionare si mix de magazine, fiind destinatia de shopping perfectă pentru familie. În cadrul parcului vor deschide în total peste 50 de magazine, ce ofera produse variate si de calitate, la preturi accesibile.

Parcul comercial din sud-vestul capitalei va avea o suprafată construită de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spatii comerciale si peste 1.200 de locuri de parcare. Acesta va fi accesibil atât din Strada Sebastian, precum si din Calea Progresului.