Proiectul Adora Urban Village are un nou director de vanzari: Anca Dumitrescu

Adora Urban Village, proiectul rezidential din sud-vestul Bucurestiului, începe sezonul de vânzări din toamnă cu un nou director de vânzări si oferte atractive pentru bucurestenii în căutarea căminului de vis, la un pret accesibil.

Anca Dumitrescu este noul director de vânzări din cadrul Adora Urban Village si al viitorului proiect rezidential din Pipera, ambele dezvoltate de compania Tagor. Cu peste opt ani de experientă în domeniul imobiliar, Anca vine cu o abordare proaspătă privind perspectivele Adora Urban Village, atragând astfel noi segmente de clienti.

Înainte de a se alătura proiectului Adora, Anca Dumitrescu a lucrat pentru West Park (Rom – Canada Group, parte a BSG Investments) si CB Richard Ellis. Sarcina sa este să crească numărul vânzărilor pentru Adora Urban Village si să pregătească viitorul proiect rezidential din Pipera pentru comunicarea cu clientii.

Anca are o experientă bogată în consultantă strategică, strategie de politică a pretului, respectiv strategie de brand si comunicare, managementul echipei de vânzări si leadership.

Adora Urban Village este un proiect rezidential în Sud-Vestul Bucurestiului, care cupride în planul său 12 blocuri, dintre care au fost construite primele două cu un total de 75 de apartamente. Odată terminat proiectul, Adora Urban Village va avea în total 548 de apartamente, realizate în urma unei investitii de aproape 35 de milioane de euro.