Lidl aduce campania de colectionare Stikeez in Romania, din 8 septembrie 2014

Din 8 septembrie 2014, Lidl aduce campania de colectionare Stikeez în România, pentru toti copiii pasionati de această lume fantastică.

După succesul înregistrat în Germania, micutele si simpaticele figurine Stikeez poposesc acum si în magazinele Lidl din România. Cu nume amuzante, precum Gloo-Gloo, Snaky sau Moody, personajele le garantează celor mici că vor transforma orice moment monoton într-o adevărată aventură – ”Cu Stikeez ti se poate întâmpla orice”.

Colectia constă în 24 de figurine diferite, care se împart în patru categorii: monstri, fermă, ocean si junglă. Orby, Sharky, Puffy, Bunny, Ely, Fido si prietenii lor sunt pregătiti să-l poarte pe cel mic prin tot felul de povesti educative si amuzante deopotrivă.

Pentru fiecare 50 de lei achitati pentru cumpărături în magazinele Lidl, clientii vor primi gratuit, la casă, câte o figurină Stikee. De asemenea, din magazinele Lidl poate fi achizitionată si cutia pentru colectionare, în care pot fi aranjate toate cele 24 de figurine. Cutia pentru colectionare oferă, în plus, si un joc, pentru mai multă distractie cu Stikeez.

Pentru cei care îsi doresc să se bucure de figurinele Stikeez împreună cu prietenii, totul este pregătit. Folosind săculetele practice pentru colectionare, copiii pot lua simpaticele personaje la plimbare sau atunci când merg în vizită.