Noul cont de economii de la Libra Internet Bank, cu 3,75 % dobanda

Libra Internet Bank lanseaza un nou produs - Contul de Economii special gandit pentru a te ajuta sa economisesti in situatiile in care nu ai bani la dispozitie, dar ai dorinta de a economisi, cu sau fara un scop anume.

“In momentul in care am gandit acest produs, am dorit sa venim in intampinarea persoanelor care nu dispun neaparat de o suma mare de bani, dar doresc sa economiseasca. Astfel, solutia noastra combina  un mecanism de alimentari automate, configurate usor de fiecare client, cu o dobanda performanta, ce recompenseaza disponibilitatea sa de a pune un ban deoparte” a declarat Emil Bituleanu, Presedintele Libra Internet Bank.

Exista doua variante de cont:

Contul de economii special pentru evenimentele din viata ta: economii pentru vacanta de iarna, achizitionarea unui laptop, nunta mult visata sau pur si simplu implinirea unui vis. Dobanda la Contul de Economii Eveniment variaza intre 3,25% si 3,75%, in functie de optiunile selectate. In plus, la fiecare tranzactie cu cardul poti pune in contul de economii o suma de bani in mod automat.

Cont de Economii Nelimitat: chiar daca nu ai bani la dispozitie, poti economisi pe o perioada nelimitata o suma de bani stabilita in functie de nevoile tale, avand posibilitatea de retragere, oricand ai nevoie, de 3 ori pe an cu costuri zero. Dobanda pentru acest tip de economisire este de 2,75 %, se calculeaza la soldul zilnic si se plateste lunar.

Clientii pot deschide un cont de economii atat online, prin internet banking, cat si direct in sucursalele bancii. Detalii suplimentare pe www.librabank.ro/Economisire sau in sucursalele Libra Internet Bank.

Libra Internet Bank este o banca inregistrata in Romania, supusa legilor romane si normelor de supraveghere ale Bancii Nationale a Romaniei si participanta la Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB) din Romania, depozitele clientilor sai fiind garantate in conditiile si limitele prevazute de legile romane. Principalele categorii de clienti ai bancii sunt profesiile liberale, fermierii, IMM-urile si companiile mari.

Libra Internet Bank are o retea de 35 de sucursale la nivel national si, cu o valoare totala a activelor de 1.33 miliarde RON la 30 iunie 2014, se situeaza pe pozitia 27 in sistemul bancar romanesc.