Clientii Vola.ro pot plati in numerar la bancomatele Garanti Bank

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci de pe piata locală, si Vola.ro, agentia online de turism numărul 1 din România, au semnat un acord, prin care călătorii pot plăti oricare din produsele achizitionate prin Vola.ro, la orice oră si în orice zi a săptămânii, la oricare dintre ATM-urile BancoSmart ale băncii.

Clientii Vola.ro au acum posibilitatea de a plăti în numerar la orice bancomat Garanti Bank, fără a fi în mod obligatoriu si clienti ai băncii. Acordul este valabil pentru orice produs Vola.ro – bilet de avion, city break, asigurare, etc. – indiferent dacă rezervarea a fost făcută online sau prin Call Center-ul Vola. De asemenea, clientii Garanti Bank îsi pot folosi cardurile de credit sau debit cu acelasi scop.

Plata la bancomat presupune trei pasi simpli:

1. Accesarea meniului dedicat pentru plata facturilor

2. Introducerea facturii proforme emisă de Vola.ro

3. Depunerea sumei si solicitarea chitantei cu detaliile tranzactiei

"Unul dintre principalele obiective ale acestui parteneriat este să le oferim clientilor Vola.ro încă o optiune convenabilă de plată, pe lângă solutia de achitare online, cu cardul. Astfel, folosind ATM-urile inteligente Garanti Bank, acestia au posibilitatea de a plăti oricând, usor si rapid produsele Vola.ro, fără a utiliza un card si fără costuri suplimentare", a declarat Anca Motcă,  Director General Adjunct Garanti Bank.

“Ne-am dorit să le oferim clientilor Vola.ro modalităti convenabile si de încredere pentru a face procesul de cumpărare mai usor. Prin parteneriatul cu Garanti Bank, ne adresăm cu precădere persoanelor care încă mai ezită să facă plăti online si sperăm să crestem cota de piată pe segmentul de clienti offline”, a declarat Manuela Melinescu, Marketing Manager, Vola.ro.

Oricare dintre produsele Vola.ro pot fi plătite, pe baza facturii proforme, la oricare dintre cele 80 de agentii Garanti Bank din tară, prin serviciul de internet banking Garanti Online, utilizând cardul de credit / debit Garanti Bank.

Banca are cea mai mare retea de ATM-uri inteligente din tară (BancoSmart), aproape 300, care pot fi utilizate de către oricine, nu doar de clientii băncii, pentru tranzactii cu numerar sau cu cardul. Dintre clientii care efectuează plata facturilor prin intermediul canalelor alternative de distributie ale Garanti Bank, peste 50% aleg plata în numerar la ATM-urile băncii.

Clientii Vola.ro au vârste cuprinse între 25 si 45 de ani, locuiesc în mediul urban si au venituri medii si mari. Destinatiile preferate pentru excursiile de câteva zile sunt cele mai importante orase europene, precum Roma, Venetia, Praga, Barcelona, Paris sau Londra.