Menu du jour - noi oferte de pranz la Paul

Brutăriile Paul îsi diversifică oferta pentru prânz sub umbrela „Menu du jour”. Pentru o masă în stil frantuzesc, clientii se pot delecta cu patru combinatii de produse la preturi speciale, iar pentru o gustare lejeră, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supa cremă de legume sau supa frantuzească de ceapă. 

Oferta „Menu du jour” contine patru combinatii delicioase: sandwich în croissant si tartă cu fructe, sandwich si ecler, supă si quiche sau supă si sandwich. Noile meniuri sunt disponibile în toate brutăriile Paul din Bucuresti, iar în locatiile de tip chariot sunt disponibile variantele care nu includ supe. 

„Menu du jour te ajută să combini mai usor si mai avantajos produsele preferate din meniul Paul. Iar supele sunt gustarea perfectă pentru toti cei care îsi doresc un prânz usor, bogat în vitamine si foarte gustos. Ele sunt preparate după retete frantuzesti, lejere si perfecte pentru o dietă echilibrată”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Supele Paul se regăsesc atât în ofertele speciale „Menu du jour ”, cât si separat. De asemenea, cei care doresc să savureze produsele „Menu du jour ” la birou sau acasă au posibilitatea de a le lua la pachet.

Cu o traditie de 125 de ani Paul defineste arta brutăriei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie si patiserie frantuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar în acelasi timp traditional si atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea frantuzească, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lantul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 si detine până în momentul de fată 11 brutării. Acestea se găsesc în Dorobanti, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piata Romană, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si ca locatii de tip chariot în Bucuresti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City si Sun Plaza.