www.retetelays.ro - trei retete secrete si o noua campanie promotionala Lay`s, pana pe 16 noiembrie 2016

Cabral si Puya se întrec în cea mai nouă provocare Lay’s: „Ghiceste numele retetelor secrete”. Trei sortimente noi de chipsuri si tot atâtea premii mari, a câte 25.000 lei, sunt ingredientele unei campanii inedite, marca Lay’s. Consumatorii sunt invitati să guste si să ghicească denumirile retetelor secrete, pentru a câstiga unul din numeroasele premii puse în joc.

Cele trei noi retete Lay’s, denumite A, B si C, propun trei gusturi speciale: reteta secretă A are gust de carne si legume, reteta secretă B are un gust condimentat, iar reteta secretă C contine legume combinate cu un produs din lapte.

Cei doi ambasadori Lay’s, Puya si Cabral, au acceptat deja provocarea. Într-o sesiune ambitioasă de gătit, cei doi au testat retete si au schimbat păreri, fără să ajungă, însă, la răspunsurile corecte. Cornel Ilie, Andreea Ibacka, Don Baxter, Doddy si Vescan s-au alăturat dezbaterii în primul si al doilea spot TV din campanie, iar provocarea a fost lansată tuturor românilor: până pe 16 noiembrie 2014, toti consumatorii sunt invitati să se înscrie în concurs, pe site-ul www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828.

„Noua campanie Lay’s este cea mai îndrăzneată initiativă a noastră de până acum: am lansat trei retete secrete si o provocare inedită. Asa cum ne-am obisnuit, Cabral si Puya dau tonul acestei provocări, iar consumatorii nostri sunt răsplătiti la fiecare pas. Îi vom ajuta si noi, din mers, oferindu-le indicii si surprize pentru a-i ajuta să ghicească denumirile secrete si să câstige premiile puse în joc”,  declară Alina Imbrea, Marketing Manager Snacks East Balkans, PepsiCo.

În cadrul campaniei, Lay’s va ajuta consumatorii cu indicii săptămânale, anuntate pe pagina de Facebook Lay’s Romania, pe site-ul campaniei si prin materiale TV dedicate.

Pentru a câstiga unul din cele trei mari premii ale campaniei, constând în 25.000 de lei pentru fiecare retetă ghicită, consumatorii trebuie să înscrie până pe 2 noiembrie numele retetei, alături de codul promotional găsit pe pungă, pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828. Cei care ghicesc corect denumirea retetei intră în tragerea la sorti pentru unul dintre marile premii. Premiile zilnice (1.000 de lei pe zi) si săptămânale (o excursie culinară) pot fi câstigate, prin tragere la sorti, pentru fiecare cod promotional înscris in timpul perioadei promotionale (15 septembrie – 16 noiembrie 2014) - cu sau fără numele unei retete secrete.