Saptamana Franceza la Carrefour - delicatese frantuzesti si multe surprize

Cu ocazia Săptămânii Franceze din perioada 25 septembrie – 1 octombrie 2014, Carrefour îsi asteaptă clientii cu delicatese frantuzesti la preturi minione si multe alte surprize pentru întreaga familie. Evenimentul face parte din Sărbătoarea Gastronomiei, proiect dezvoltat de Ambasada Frantei în România, Camera Franceză de Comert si Industrie în România, Institutul Francez si UBI France România.

Săptămâna Franceză la Carrefour face parte din Sărbătoarea Gastronomiei, proiect de amploare care celebrează un element reprezentativ si universal apreciat al culturii franceze: gastronomia, arta de a prepara si savura mâncăruri alese. Hipermarketurile Carrefour invită românii la o incursiune mai largă în acest univers, clientii având posibilitatea de a alege dintr-o selectie largă de brânzeturi fine, dulceturi, vinuri dar si produse cosmetice sau de vestimentatie de inspiratie franceză.

„Este o onoare pentru noi să fim parteneri în cadrul primei editii a Sărbătorii Gastronomiei în România. Săptămâna Franceză se înscrie în seria demersurilor noastre sustinute de creare a unor experiente plăcute si amuzante pentru toti cei care vizitează magazinele Carrefour. Dorim ca, pe lângă oferta variată de produse si cele mai mici preturi, să ne încântăm clientii cu evenimente inedite, să-i surprindem plăcut, să se distreze alături de noi.” a declarat Jean Baptiste Dernoncourt, Director Executiv Carrefour România.

Hipermarketurile Carrefour din întreaga tară au pregătit animatii speciale pentru întreaga familie, de la muzică frantuzească, la clătite proaspete, degustări de vin si multe altele.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de tări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primeste în magazinele sale  peste 10 milioane de clienti din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse si servicii la preturi echitabile. 

În România, Grupul Carrefour numără 162 de magazine dintre care 26 hipermarketuri „Carrefour”, 81 supermarketuri „Market”, 47 magazine de proximitate „Express”, 7 magazine de proximitate „Contact” si un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro.