Samsung ALPHA, disponibil la precomanda la Telekom Romania

Telekom Romania anuntă intrarea în portofoliul său de smartphone-uri a noului Samsung ALPHA. Telefonul este disponibil la precomandă pe www.telekom.ro .

Samsung ALPHA, care impresionează prin carcasa metalică mai usoară si mai subtire, poate fi precomandat pe www.telekom.ro/samsung-galaxy-alpha.

Compatibil cu tehnologia 4G+, Samsung ALPHA are un touchscreen capacitiv Super AMOLED de 4,7 inci si o camera foto de 12 megapixeli, care imortalizează momentele speciale so experientele memorabile, pe care utilizatorii să le împărtăsească apoi cu cei dragi. De asemenea, telefonul filmează la rezolutie UHD 4K, ceea ce determină o calitate foarte bună a clipurilor video.

Samsung ALPHA are procesor Octa Core 1.8GHZ+1.3GHZ, baterie Li-Ion 1860mAH, memorie RAM de 2 GB si vine cu o capacitate de stocare internă de 32 GB.

Samsung ALPHA este disponibil la pretul de 1.399 lei cu abonamentul Nelimitat L Promo pe 24 de luni. Pentru doar 19,95 euro pe lună (TVA inclus), abonamentul oferă nelimitat comunicare natională, internatională în Zona 1 si în retea, SMS-uri nationale si în retea, 750 MB trafic de date national la viteza de până la 150 Mbps, 100 de minute internationale în Zona 2 (retele mobile din Europa) si 100 de minute valabile atunci când se utilizează serviciul roaming.

Promotional până la 31 octombrie 2014, pentru contractele încheiate pe 24 de luni, abonatii primesc, 375 MB trafic de date aditional recomandat lunar în primele 12 luni ale perioadei contractuale (după depăsirea acestuia, viteza scade până la 128 kbps). Smartphone-ul este disponibil si fără contract, la pretul de 2.399 lei.

Mai multe detalii sunt disponibile pe www.telekom.ro/samsung-galaxy-alpha.