Samsung Galaxy Note 4, compatibil cu tehnologia 4G+, la precomanda in magazinul online Orange

Clientii Orange pot achizitiona la precomandă telefonul Samsung Galaxy Note 4 disponibil în magazinul online la pretul de 289 euro alături de un abonament Panteră 41 si vor primi cadou o husă neagră S-View compatibilă, în limita stocului disponibil.

La finalul lunii octombrie 2014 telefoanele vor fi prezente si în magazinele Orange alături de accesorii dedicate, precum huse S-View si Wallet în diverse culori, si de o gamă diversă de accesorii universale (încărcătoare, carduri de memorie, căsti audio, căsti Bluetooth, etc.).

În plus, cei care aduc în magazinele Orange un smartphone vechi atunci când intentionează să achizitioneze un telefon 4G beneficiază de o reducere în valoare de 40 până la 200 euro prin Buy-Back 4G.

Orange continuă să ofere clientilor cele mai noi tehnologii. Astfel, din 18 septembrie Orange oferă acces la viteze de până la 300 Mbps în toate abonamentele Panteră si Colibri 25 prin tehnologia 4G+. Clientii pot alege unul dintre device-urile compatibile 4G+: Samsung Galaxy S5 4G+, Samsung Galaxy Alpha 4G+, Samsung Galaxy Note 4 sau modemul Air Net 4G+ E5786. În prezent, tehnologia 4G+ este disponibilă în 6 orase din tară: Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara.

Pentru a-si proteja investitia de situatiile neprevăzute Orange recomandă clientilor să opteze pentru o asigurare pentru tabletă sau smartphone în primele 30 de zile de la achizitie.