Wolf Theiss - Firma austriaca a anului la Gala Euromoney LMG Life Sciences de la New York

Firma de avocatură Wolf Theiss a fost premiată cu distinctia “Firma Austriacă a Anului” în cadrul Galei anuale Euromoney LMG Life Sciences desfăsurată la New York.

Cercetătorii care întocmesc raportul anual Euromoney privind piata de Healthcare & Pharma au desemnat firma de avocatură Wolf Theiss ca fiind lider în oferirea de servicii legale specializate clientilor din industria sănătătii.

În cadrul evenimentului au fost mentionati ca experti ai grupului de practică Healthcare & Pharma, patru dintre partenerii Wolf Theiss.

Bettina Knoetzl, coordonatoarea departamentului de Solutionare a Litigiilor pentru „gestionarea strategică a actiunilor în instantă si a investigatiilor penale”.

Georg Kresbach, coordonatorul departamentului de IP/IT a fost mentionat ca unul dintre cei mai valorosi avocati ai firmei si „specialist în domeniul drepturilor de proprietate intelectuală cu o experientă în fata instantelor de solutionare a disputelor în domeniul brevetelor din Austria si a Uniunii Europene care îl recomandă ca un contact excelent în domeniul protectiei brevetelor si al aspectelor conexe”.

De asemenea i-au fost recunoscute meritele partenerului Kurt Retter ca expert al firmei în domeniul reglementării, care acordă constant consultantă societătilor în privinta standardelor de piată si conformitătii si ale partenerul Guenter Bauer, coordonator al departamentului de Concurentă si Arbitraj.
 
Erik Steger, Managing Partner Wolf Theiss Austria, a declarat: „Suntem mândri de faptul că Wolf Theiss poate să vină în întâmpinarea nevoilor clientilor ce activează în domeniul sănătătii cu specialisti ale căror merite sunt recunoscute la nivel international”.

Wolf Theiss Bucuresti si-a creat o traditie în ceea ce priveste câstigarea unora dintre cele mai prestigioase recunoasteri oferite pentru activitatea intensă din domeniul Healthcare & Farma. Anul acesta firma a fost premiată cu distinctia “Cea mai mare tranzactie din domeniul Farma în anul 2013”, pentru asistarea companiei Alliance Healthcare Deutschland în achizitionarea pachetului final de actiuni (20%) ale companiei Farmexpert.

Alliance Healthcare Deutschland AG, fosta Andreae-Noris Zahn AG (ANZAG), cu sediul social în Frankfurt am Main, apartine principalului furnizor de servicii medicale pentru farmacii si producatori din Germania. Este membră a grupului Alliance Boots, lider european în domeniu. Segmentul pietei angro de produse farmaceutice, cu cele 25 sucursale, are cea mai densă retea de distributie din industrie. Grupul are peste 2.700 de angajati si o cifra de afaceri în Germania de aproximativ 4 miliarde EUR. Alliance Boots este activă în 25 de tari si are peste 108.000 de angajati.
 
Înfiintată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală si de Est, specializată în acordarea de asistentă în domeniul afacerilor internationale. În cele 14 birouri din Albania, Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ucraina, îsi desfăsoară activitatea 340 de avocati care acordă consultantă pentru societăti comerciale locale si internationale, cu operatiuni în domeniul industrial, comert si servicii, precum si pentru bănci si societăti de asigurare. Îmbinând practica juridică si cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă solutii complete si inovatoare, bazate pe experienta si cunostintele acumulate în domeniul juridic, fiscal si comercial.