BuzzCamp 12 - inscrieri la cel mai complex eveniment de dezvoltare personala si orientare in cariera

BuzzCamp, cel mai complex eveniment bianual dedicat tinerilor cu varsta cuprinsa intre 18-26 de ani, ajunge la cea de-a 12-a editie. Companii de top, traineri specializati, speakeri motivationali si persoane publice vin sa comunice cu studentii si proaspetii absolventi pe teme de dezvoltare personala si orientare in cariera.

BuzzCamp este un eveniment de amploare, ajungand in cele mai mari centre universitare din Romania, care ofera companiilor oportunitatea de a interactiona cu cei mai buni studenti si proaspat absolventi in cadrul conferintelor, prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar si prin sesiuni one-to-one in cadrul fotoliilor de consiliere.

”BuzzCamp este mai mult decat un eveniment de business. In cadrul evenimentului, tinerii gasesc raspunsuri la intrebarile pe care le au si sfaturi direct de la potentialii angajatori”, a declarat Sabina Poparlan, project manager BuzzCamp.

Pe langa Bucuresti, anul acesta BuzzCamp ajunge in alte 6 orase unde tinerii profesionisti, studentii si absolventii vor fi pusi fata in fata cu speakeri de renume pentru a discuta despre dezvoltarea personala si orientarea profesionala a fiecaruia.

Programul BuzzCamp 12

Bucuresti - 27 – 31 octombrie 2014

Brasov – 11 noiembrie 2014

Sibiu – 13 noiembrie 2014

Cluj – 18 noiembrie 2014

Timisoara – 20 noiembrie 2014

Iasi – 26 noiembrie 2014

Bacau – 27 noiembrie 2014

Inscrierile pentru BuzzCamp12 sunt deschise la link-ul:http://buzzcamp.ro/event/bucuresti/inscriere/
.
BuzzCamp este un proiect marca Inspire Group, iar inscrierea si participarea la eveniment este gratuita.