Orange a lansat configuratorul online pentru abonamente Orange Young - premiera in industria de telecom din Romania

Clientii cu vârste cuprinse între 18 si 35 de ani au la dispozitie configuratorul Orange Young, o ofertă disponibilă exclusiv online, prin care îsi pot crea sau modifica propriul abonament, Orange fiind singurul operator telecom care oferă acest serviciu în România. Din studiile de piată efectuate si din interactiunile cu clientii, a reiesit în mod constant că tinerii îsi doresc mai multă flexibilitate si control în alegerea si modificarea resurselor, mai ales în cazul internetului mobil de mare viteză.

Disponibil pe www.orangeyoung.ro, configuratorul online le permite clientilor să îsi personalizeze abonamentul cu minute, SMS-uri sau trafic de internet, fie că au deja un abonament sau îsi doresc unul nou. De asemenea, pot adăuga la configurarea ofertei un telefon si îsi pot alege perioada contractuală dorită. Mai mult, clientii primesc bonus minute si SMS-uri nelimitat în Orange, acces gratuit la viteze 4G, comunicare nelimitată prin aplicatia Libon si acces la serviciile Orange Cloud si Orange Antivirus.

În plus, pentru că nevoile de comunicare sunt în continuă schimbare, clientii pot să-si modifice oricând resursele din abonamentul creat. Întreg procesul, de la configurarea si activarea ofertei si până la plată, se desfăsoară online, rapid si securizat, direct din contul Orange. Clientii aleg ce resurse să contină abonamentul, se autentifică sau îsi creează un cont Orange, introduc datele personale si atasează documentele necesare, iar apoi aleg metodele de livrare si de plată, având optiunea să plătească online sau la livrarea comenzii.