DTZ Echinox preia serviciile de property management pentru doua noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iasi si Uvertura Mall din Botosani

Compania internationala de consultanta imobiliara DTZ Echinox a fost desemnata sa furnizeze servicii de property management pentru doua noi centre comerciale: Felicia Shopping Center din Iasi si Uvertura Mall din Botosani. Cu aceste doua proiecte, DTZ  isi extinde portofoliul de centre comerciale In administrare, ce curpinde Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu.

„Preluarea serviciilor de property management pentru Felicia Shopping Center din Iasi si Uvertura Mall din Botosani certifica experienta ampla in administrarea de centre comerciale pe care DTZ o detine. Cu cele doua noi proiecte ne consolidam pozitia la nivel national si devenim mai increzatori in dezvoltarea portofoliului nostru pe segmentul de retail”, a declarat Yves d`Arfeuille, Head of Property Management Department, DTZ Echinox.

Cu o suprafata totala construita de 29,704 mp, Felicia Shopping Center este ancorat de hypermarket-ul Carrefour si magazinul de electronice si electrocasnice MediaGalaxy. Galeria comerciala, cu o suprafata de 10,999 mp si peste 85 de magazine, gazduieste numeroase branduri locale si internationale precum Intersport, Takko, Deichmann, Leonardo, Marks & Spencer, Sephora, Orsay, Benvenuti, Nissa, Noriel, Help Net,  etc. Proiectul, lansat In Octombrie 2007, s-a pozitionat ca prima optiune pentru locuitorii orasului Iasi interesati de cumparaturi diverse la preturi accesibile.

Uvertura Mall este un proiect de retail dezvoltat de compania S.C. MOLDOVA UNIVERSAL S.A., o societate cu capital romanesc integral, prezenta pe piata din anul 1991. Intre realizarile sale se numara Moldova Mall din Iasi, trei proiecte rezidentiale In Iasi si unul In Botosani.

Uvertura Mall are o suprafata totala de 32,000 mp, distribuiti pe 6 niveluri, demisol, parter si 4 etaje, la sfarsitul anului 2012 era Inchiriat In proportie de 82% si va fi livrat In a doua jumatate a lunii martie a acestui an. Localizat In centrul orasului Botosani, cu acces si vizibilitate excelente, mall-ul gandit ca destinatie unica pentru cumparaturi, va pune la dispozitia botosanenilor peste 80 de magazine cu o oferta unica de branduri si un supermarket.

In plus, Uvertura Mall Isi propune sa devina principalul pol de divertisment din oras, oferind locuitorilor din Botosani primul Multiplex, cu 5 sali de cinema, o sala de bowling si billiard, zona de joaca pentru copii si zona de food court.

Cu cele doua proiecte castigate recent, portofoliul de property management al DTZ Echinox a atins 150,000 mp, cuprinzand de asemenea Shopping City Suceava si Shopping City Sibiu, in proprietatea Argo Real Estate.

In luna decembrie 2012, DTZ Echinox a castigat, pentru al cincilea an consecutiv, categoria Compania de Property Management a Anului In cadrul  Galei Construction and Investment Journal. Premiul a fost alocat pe baza voturilor unui juriu de profesionisti de prestigiu din real estate.

In perioada 2009-2012 DTZ Echinox a castigat toate premiile industriei de property management in Romania si in zona Europei de sud-est.