Posesorii Bonus Card vor putea plati taxele si impozitele in rate fara dobanda

Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare bănci din România, lansează o campanie prin care toti posesorii cardului de credit Bonus Card îsi pot plăti taxele si impozitele în trei rate fără dobândă fie la ghiseele administratiilor financiare prin POS-urile instalate, fie online.
 
Asadar, până la 31 martie 2013, toate plătile efectuate cu Bonus Card pentru achitarea taxelor si impozitelor vor fi împărtite automat în trei rate fără dobândă, indiferent de modalitatea de plată aleasă. Pe lângă plata la ghiseu, posesorii de card pot face plătile online pe www.ghiseul.ro (Sistemul National Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar) sau pe website-urile primăriilor care oferă această facilitate.

Valoarea minimă pentru care o tranzactie se împarte în trei rate fără dobândă este de 30 de lei.
 
„Optiunea de plată în trei rate fără dobândă a taxelor si impozitelor locale vine în sprijinul nevoilor clientilor nostri, pentru a transforma această perioadă stresantă si încărcată a anului într-una mai usoară, dar si pentru a ne tine de promisiunea făcută posesorilor de Bonus Card de a le oferi întotdeauna facilităti suplimentare. Cum tranzactiile online se dezvoltă în fiecare an, credem că această campanie este o solutie pentru clienti atât din punctul de vedere al economisirii timpului dedicat acestor plăti, cât si al administrării optime a resurselor financiare personale”, spune Eleni Skoura, Cards & Marketing Director la Garanti Bank.  
 
În 2012, volumul plătilor pe internet cu Bonus Card a crescut cu 22,56% fată de anul precedent.
 
Bonus Card este un produs unic în România si cel mai profitabil instrument de plată din piată, atât pentru posesorii de card, cât si pentru comercianti. Posesorii de card acumulează bonus ori de câte ori fac o achizitie atât în tară, cât si peste hotare, iar bonusul reprezintă bani ce pot fi folositi ulterior pentru cumpărături gratuite în reteaua extinsă a magazinelor partenere Bonus Card. De asemenea, clientii pot alege să plătească în rate fără dobândă, beneficiind de flexibilitate în alegerea numărului de rate, în functie de nevoile personale.

Bonus Card este prezent într-o retea diversificată de comercianti parteneri în toată tara, cu peste 5.000 de locatii.
 
Garanti Bank este o bancă universală, oferind o gamă completă de produse de calitate si servicii inovatoare pentru toate segmentele de business - retail, IMM si corporate. Prezentă pe piata din România din 1998, Garanti Bank a dezvoltat un portofoliu solid de clienti, extinzându-si de asemenea prezenta natională prin agentii si canale alternative de difuzare, ajungând la o retea de 78 de unităti, precum si la o retea extinsă de ATM-uri inteligente ce pot fi folosite de către oricine, nu doar de către clienti, pentru tranzactii cu si fără card. Garanti Bank inovează si prin ofertele unice atasate celui mai competitiv card de pe piată, Bonus Card.

Garanti Bank este detinută de Turkiye Garanti Bankasi (TGB), cea de-a doua bancă după active din Turcia.