Credit Europe Bank - dobanzi speciale pentru depozitele noi

Credit Europe Bank derulează o serie de campanii destinate persoanelor fizice pentru constituirea depozitelor la termen din fonduri noi atât în lei cât şi în valută, asigurându-le rate ale dobânzii majorate faţă de cele standard. În paralel, banca oferă dobânzi mai avantajoase clienţilor pensionari, celor care utilizează serviciul de Internet Banking sau care deţin carduri de credit CardAvantaj şi carduri de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card) .

Campaniile curente vizează clienţii care aleg să deschidă depozite la termen din fonduri noi. Indiferent de sumele depuse, titularii depozitelor în lei beneficiază de o rată a dobânzii de 6,35% pentru depozitele la 1 lună şi de 6,50% pentru depozitele constituite la 3, 6, 9, 12 sau 24 de luni. Totodată, persoanele care aleg să constituie depozite din fonduri noi în euro pe 6, 9 şi 12 luni vor avea asociată o rată a dobânzii de 4%. Clienţii care optează pentru depozite pe 3, 6 şi 9 luni în lei cu o valoare cuprinsă între 50.000 şi 100.000 de ron vor beneficia de o rată a dobânzii de 6,60%, iar cei care depun sume de peste 100.000 de ron vor beneficia de o rată a dobânzii de 6,70%.

Ofertele descrise mai sus nu se cumulează cu alte oferte în curs si se referă doar la depozitele constituite în sucursale, din fonduri noi.

“Dorim să propunem clienţilor noştri persoane fizice o oferta cât mai flexibilă în privinţa produselor de economisire. Prin intermediul campaniilor curente oferim avantaje atât clienţilor care utilizează  deja anumite produse sau servicii ale băncii cât şi celor care aleg să constituie depozite noi – indiferent de perioadă, valoare sau valută” a declarat Dl. Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking  and Cards Officer, Credit Europe România.

Oferte destinate pensionarilor, utilizatorilor Internet Banking şi posesorilor de CardAvantaj/carduri de salariu

Adiţional ofertelor pentru depozitele la termen constituite în sucursale, Credit Europe Bank oferă avantaje clienţilor pensionari sau celor care folosesc serviciul Internet Banking cat şi celor care deţin un card de credit CardAvantaj sau un card de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card). Utilizatorii Internet Banking care constituie depozite pe 1, 3, 6, 9, 12 sau 24 luni prin intermediul serviciului online vor câştiga 1 punct procentual la rata dobânzii standard pentru depozitele la termen în ron şi 0,5 puncte procentuale pentru depozitele în valută. Concomitent, pensionarii sau posesorii de CardAvantaj sau card de salariu (CashAvantaj/Credit Europe Net Display Card) primesc 0,5 puncte procentuale la rata dobânzii pentru depozitele la termen în ron şi 0,25 adiţional dobânzii standard pentru depozitele în EUR sau USD, indiferent de durata aleasă. Aceste oferte nu se cumulează cu alte oferte în curs.

Pentru mai multe detalii despre ofertele Credit Europe Bank pentru depozite destinate persoanelor fizice puteţi accesa www.crediteurope.ro. Clienţii au la dispoziţie şi serviciul CEBLine apelabil din reţeaua Romtelecom la numărul 0801.000.000 (tarif local) sau din orice reţea, la numărul 0750.000.000 (tarif normal).  

În 2013 Credit Europe Bank (România) S.A. aniversează 20 de ani de prezenţă pe piaţa locală.  Membră a grupului financiar olandez Credit Europe Bank NV, banca activează încă din 1993 sub titulatura Banca de Credit Comercial şi Industrial, ulterior ca Finansbank (2000) şi apoi, din 2007, în urma unui proces de rebranding, sub numele de  Credit Europe Bank România.

În România Credit Europe Bank asigură o gamă largă de produse şi servicii către aproximativ 500.000 de persoane fizice, IMM-uri şi corporaţii, prin intermediul unei reţele alcătuite din 70 de sucursale, agenţii şi puncte de lucru, precum şi prin canale alternative de distribuţie: ATM-uri, POS-uri, servicii de Internet şi Phone Banking.