savana lanseaza primul lac 2 in 1 de pe piata destinat decorarii si ingrijirii lemnului ce asigura acoperirea suportului dintr-un singur strat

Fabryo Corporation continuă seria de lansări din acest sezon cu un produs cu proprietăţi unice pe piaţă: savana lac 2 în 1 pentru garduri şi cabane din lemn ce oferă prin formula sa inovatoare beneficiile unui grund şi lac în acelaşi produs. Noul produs poate fi găsit în ambalaje de 2.5L şi 5L, este pe bază de apă şi este disponibil în 6 nuanţe: wenge, stejar, mahon, cireş, teak şi pin antic.

„Este primul produs de acest gen de pe piaţă cu adevărat 2 în 1, pentru că oferă beneficiile unui grund (protecţie) şi lac (decorare) în acelaşi produs, asigurând acoperirea suportului dintr-un singur strat, generând astfel economii importante de până la 50% la timp şi de 40% în bani, la un calcul al acoperirii pe strat”, explică Cristina Avram, Senior Brand Manager, Grup Fabryo Corporation-Atlas Paints. ”În plus, are adaos de ceară, ceea ce asigură o super protecţie împotriva umezelii.”

Produsul vizează în principal consumatorii din zona rurală şi de la periferia marilor oraşe, care doresc să realizeze lucrări de mari dimensiuni de îngrijire şi decorare a lemnului.
    
„Pentru că, în astfel de cazuri, cel mai utilizat lemn este lemnul comun de brad, cu un grad relativ redus de finisare, pentru consumatorul nostru ţintă este important să aibă la îndemână o soluţie cu o utilizare facilă, care să îl ajute să-şi termine treaba într-un timp scurt şi fără mare bătaie de cap”, a adăugat Cristina Avram.

savana lac 2 în 1, pentru garduri şi cabane, se aplică uşor şi nu necesită diluţie cu apă. Produsul este deja disponibil la vânzare prin toate canalele de distribuţie, la preţul recomandat de 75 de lei pentru cutia de 2,5 litri şi 133 de lei pentru cutia de 5 litri, TVA inclus.

Fabryo Corporation este unul dintre producătorii importanţi de vopsele şi tencuieli decorative din România. Portofoliul companiei include produse comercializate sub mărcile savana, INNENWEISS şi ROST. Compania deţine o platformă de producţie de vopsele în Popeşti-Leordeni, Judeţul Ilfov, şi are aproximativ 270 de angajaţi.

Compania a fuzionat recent cu Atlas Paints – divizia de materiale şi finisaje de construcţii desprinsă la finalul anului 2012 din Atlas Corporation. Atlas Paints activează pe patru segmente ale pieţei materialelor de construcţii: vopsele şi tencuieli decorative, adezivi şi mortare pentru construcţii, produse de termoizolare şi produse de hidroizolare.

Produsele companiei sunt reunite sub brandul umbrela Apla, cu sub-branduri de produs precum AplaLux, AplaFill, AplaTencoplast sau AplaXfoam. Atlas Paints operează pe platforma de producţie din Tunari, Judeţul Ilfov, şi are aproximativ 170 de angajaţi.